Androidics.nl

0

Samsung Galaxy S20 FE Ontvangt April-update

De afgelopen weken hebben wij meerdere keren geschreven over de april-update die inmiddels bij een groot aantal Samsung-smartphones is aangekomen. De april-update ontbrak nog op de Galaxy S20 FE, maar daar komt nu verandering in. De beveiligingsupdate staat nu namelijk ook klaar voor de Galaxy S20 FE.

0

“Samsung Werkt Aan Galaxy S24 FE”

Samsung werkt aan een Fan Edition van de Galaxy S24. De Galaxy S24 FE is een goedkopere uitvoering van Samsung’s vlaggenschip-smartphone, maar we moeten waarschijnlijk nog wel lang wachten voordat de smartphone op de markt verschijnt.

0

Circle to Search Krijgt Twee Nieuwe Opties

Google heeft eerder dit jaar de slimme functie “Circle to Search” uitgebracht en nu werkt het bedrijf aan een uitbreiding voor deze functie. Google voegt binnenkort namelijk de opties ‘copy image’ en ‘share image’ toe, waarmee je sneller screenshots kunt delen.

0

Vouwbare Blackview Hero 10 Komt Volgende Maand Voor Slechts 399 Euro

Nog niet zo lang geleden schreven wij over de Nubia Flip, de goedkoopste vouwbare smartphone op de markt. Het ziet er nu echter naar uit dat we volgende maand kennis kunnen maken met een nog goedkopere vouwbare smartphone. De fabrikant Blackview zal volgende maand namelijk de Hero 10 introduceren voor een prijskaartje van slechts 399 euro.

0

“Foto’s Google Pixel 9 Pro-prototype Opgedoken”

De officiële introductie van de Google Pixel 9-serie laat waarschijnlijk nog lang op zich wachten, maar in het geruchtencircuit zijn al een hoop details over de nieuwe vlaggenschip-smartphone opgedoken. Zo krijgen we nu foto’s te zien van de Pixel 9 Pro, of een prototype van dit model.

0

Oppo Reno 11 F Aangekondigd Voor 449 Euro

Oppo heeft weer een nieuwe smartphone aangekondigd. De Oppo Reno 11 F is een groene smartphone met een groot scherm en dunne randen die ook in Nederland op de markt verschijnt. De Reno 11 F is per direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van 449 euro.

0

Samsung-update Zorgt Voor Schermproblemen

Gebruikers van verschillende Samsung-smartphones klagen over een schermprobleem dat lijkt te zijn veroorzaakt door de laatste software-update. Sommige gebruikers krijgen sinds de update namelijk een groene streep te zien over het scherm.