Welkom bij BBQ Restaurant Amersfoort

BBQ Restaurant

Barbecue Restaurant Amersfoort

Welkom bij BBQ restaurant Amersfoort. Door onze unieke tafel barbecue kunt u gemakkelijk op ons terras barbecuen (bij minder mooi weer kunt u binnen tafel-grillen). Het BBQ seizoen begint bij ons op 15 april, of eerder als het weer het toelaat! Reserveer direct! Reserveert u met 4 personen dan krijgt u gratis een fles rose bij uw barbecue-arrangement in Amersfoort!

Over Ons

Heerlijk aan tafel barbecuen

Iedere dag barbecue weer in ons BBQ restaurant


In het mooie en historische centrum van Amersfoort is het nu mogelijk om te barbecuen of gerechten zelf te bereiden op de bakplaat! Tijdens de zomermaanden kunt u op het gezellige, beschutte en verwarmde terras van Stadscafe In den Grooten Slock eten van de tafel BBQ. Met kleine gezelschappen, al vanaf 4 personen, bakt u uw eigen vlees, vis of vegetarische gerechten gezellig aan tafel op uw barbecue. Voor groepen vanaf 15 personen wordt een speciale barbeque geplaatst waarop onze kok uw gerechten bereidt. Uiteraard mag u assisteren. Bij minder mooi weer en in het najaar,winter en voorjaar, is er de mogelijkheid om in een van onze 3 locaties gerechten te bereiden op bakplaatjes. Zo ervaart u toch een vorm van barbecuen! Dit kan alleen met een groep vanaf 10 personen. Wij stellen dan een van onze 3 locatie's exclusief voor uw gezelschap beschikbaar. Tevens kunnen wij een kook- of bbq workshop verzorgen voor uw gezelschap vanaf 10 personen.

Keuzes uit verschillende barbecue menu’s

U heeft de keuze uit diverse soorten barbecuemenu’s. We hebben een traditioneel menu, een kindermenu, een vegetarisch menu, een luxe menu, een vismenu en zelfs een duurzaam biologisch menu. En we gaan graag in op specifieke wensen voor het barbecuen of voor de bereiding op de bakplaat.

Aan tafel barbecuen, hoe werkt dat?

De tafelbarbecue’s worden gestookt met bamboo-chips. Dit is een rookarm en milieuvriendelijk alternatief voor de traditionele houtskool. Zo eet u niet alleen heel lekker, maar ook verantwoord. Zo zit u heerlijk te barbequen op ons terras, eventueel onder onze grote parasols en indien nodig staat de terrasverwarming aan.

Vraag ons naar foto's van de sfeer en mogelijkheden van het aan tafel barbecuen, zowel in ons restaurant in Amersfoort dan wel op locatie bij uw bedrijf. Let op: Minimaal 2 dagen van te voren reserveren a.u.b.!


Is het vandaag of morgen weer om te barbecuen in Amersfoort? Tevens kunt u kiezen voor BBQ op het strand.

Prijzen & Arrangementen

Prijzen

Reserveren & Contact

Reserveer direct

Direct contact opnemen:

(reserveren minimaal 2 dagen van te voren a.u.b.!)

  • BBQ Restaurant Amersfoort
    Tijdelijk gesloten
  • 033 -
  • BBQ Restaurant Hoevelaken
    Tijdelijk gesloten
  • 033 -
  • Openingstijden:
    Maandag en Zondag: uur
    Dinsdag t/m Zaterdag: uur

Klik om de plattegrond te bekijken

Click to view