Ons team Bekijk oplossingen Spinware Solutions
Veilig werken
met de cloud
ICT oplossingen Slimme ICT oplossingen toegespitst op uw infrastructuur. Cloud computing Beheer van al uw
cloud-diensten zoals Microsoft 365, Teams, OneDrive, Sharepoint, Google Drive, Dropbox Business.
Lokaal beheer Optimaal beheer van uw lokale PC's en werkplekbeheer. Optimaal beheer van uw lokale PC's en werkplekbeheer. Datacenter Al uw data veilig opgeslagen in een extern datacenter. Spinware Solutions Meer dan 22 jaar een betrouwbare ICT partner voor mkb-bedrijven.
section-2e1fba6

Al ruim 22 jaar een betrouwbare ICT-partner

Spinware Solutions biedt sinds 1999 slimme, complete en klantspecifieke ICT oplossingen voor het MKB: van systeembeheer, serverbeheer, netwerkbeheer, werkplekbeheer en lokaal PC beheer tot aan Remote Desktop Service werkomgevingen en het beheren van uw cloud oplossingen.

Als ICT-partner richten wij ons op midden- en kleinbedrijven in Den Haag en omstreken die zich niet dagelijks willen bezighouden met ICT-beheer, maar wél moeten kunnen vertrouwen op hun computers, netwerk en internet. Met maatwerk ICT-oplossingen zorgen wij voor meer eenvoud en efficiëntie en met 24/7 IT support ondersteunen wij onze klanten op afstand en op locatie, allemaal voor een vast bedrag per maand. Met Spinware Solutions ervaart u meer gemak, grip op de kosten en komt u niet voor verrassingen te staan. Gewoon goed ICT-beheer dus!


Laat Spinware Solutions u helpen; ICT is ons vak! Als specialist in ICT-dienstverlening zorgen wij dat u altijd en overal toegang heeft tot uw eigen data en al uw gewenste software applicaties.

  • Al ruim 23 jaar een betrouwbare, professionele ICT-partner.
  • Gewoon veilige, betrouwbare ICT-oplossingen op maat.
  • Uw data is bij ons écht veilig.
  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor support, op afstand en op locatie.
  • Langdurige samenwerking en persoonlijk contact.
  • Géén verrassingen: u betaald een vast bedrag per maand.

Als uw full service ICT-partner leveren wij ook ICT advies op maat.

Hugo support

section-29c35dc

Onze ICT diensten

section-75f1a46
Slimme, complete en klantspecifieke ICT oplossingen voor MKB bedrijven.
U komt nooit voor verrassingen te staan: voor een vast bedrag per maand beheren wij uw gehele ICT zodat uw maandelijkse kosten voorspelbaar zijn. Uw servers, netwerken en IT infrastructuur worden door ons beheerd en onderhouden.
Bekijk alle oplossingen
Heeft u zelf alle apparatuur aangeschaft of al in gebruik? Het beheer van werkplekken kan veel tijd en energie kosten. Denk aan onderhoud, software-updates, back-ups en anti-virus. Dit nemen wij graag uit handen!
Wij verzorgen de veiligheid en bieden u de garantie dat u 24/7 gebruik kunt maken van uw werkplek. Wel zo veilig en efficiënt!
Bekijk alle oplossingen
section-777f021
Cloud oplossingen
Maak veilig en gemakkelijk gebruik van cloud-diensten zoals SharePoint, Microsoft 365, OneDrive, Teams en Dropbox. Wij helpen graag bij het opzetten, inrichten en beheren van al uw cloud-diensten.
Bekijk alle oplossingen
section-181073f

Team Spinware

Full-service ICT bedrijf

Als onafhankelijke ICT-partner met een focus op infrastructuur-, connectiviteit- en beveiligingsoplossingen, wil Spinware Solutions complexe ICT eenvoudig maken. Onze softwareoplossingen en managed services ondersteunen uw bedrijfsprocessen, zelfs daar waar nodig op maat. Wij willen ontzorgen zodat u zich kunt richten op uw business. De ICT behoefte vertalen wij naar duidelijk advies en wij begeleiden u naar de juiste oplossing. Lees meer over ons.

section-cfc067f

Waarom een externe ICT-partner inschakelen?

Een belangrijk argument om uw ICT-beheer uit te besteden is kostenbesparing, u hoeft namelijk geen dure beheerder inhouse te hebben of tegen hoog uurtarief in te huren. Maar dit is niet de enige overweging om over het uitbesteden van uw ICT na te denken, en vaak zelfs niet het hoofdargument. Minstens zo relevant zijn de argumenten die betrekking hebben op de toenemende complexiteit van ICT-beheer en de vraag welk deel van uw eigen ICT-inspanningen gerekend moet worden tot de core business van uw organisatie. Indien uw organisatie niet groot genoeg is voor een eigen systeem- of netwerkbeheerder, dan is het uitbesteden van uw ICT-beheer een serieuze overweging.

section-8caad98

Tevreden klanten

section-b3feb5b
Vereniging Rembrandt
Plus projects
ScienceWorks
Diner Thuis
Good B.V.
Kronenburg
Topcapital
Zeker!Geregeld
De Burghave
Partell
Nassauhuis Makelaardij
https://i0.wp.com/spinware.nl/wp-content/uploads/2021/01/In-het-Koorenhuis.png?w=400
section-f8667d8

Hoe kunnen wij u helpen?

Bent u op zoek naar een betrouwbare Haagse ICT-partner? Dan gaan we graag met u in gesprek. Niet als verkoper, maar inhoudelijk over de mogelijkheden en uitdagingen binnen uw organisatie. Interesse? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met het maken van de juiste beslissing op ICT-gebied.

Neem contact op
section-ec016ab
section-23d71ec

"Spinware, een einde aan al uw ICT zorgen!"