|   Over ons

Beter inzicht in uw voorraad

Een belangrijk onderdeel bij het plannen van projecten, evenementen, voorstellingen of draaidagen is om ervoor te zorgen dat alle apparatuur op het juiste moment op de juiste plek aanwezig is.

Het simulatierooster

Van een bestaand rooster wordt in zijn geheel een simulatierooster gemaakt. Kort gezegd, met een druk op de knop wordt een live-rooster omgezet naar een simulatierooster ofwel testrooster.

Realtime inzicht in uw financiën 

In onze financiële module zijn onderdelen opgenomen voor facturatie, offertes, budgetbeheer, voorraadbeheer en statistieken & financiële rapportage.

123movies
Projectaanpak

Wij geven na een korte inventarisatie, snel inzicht in de te verwachten doorlooptijd, implementatie- en licentiekosten. In het plan van aanpak worden de diverse projectfases, waaronder inventarisatie, implementatie, oplevering en ondersteuning duidelijk uiteengezet.

Productief in planning

Al meer dan tien jaar ontwikkelt, verkoopt en implementeert Prompt Support bv software ter ondersteuning van het planningsproces. Met als niche markt de mediabranche is Prompt in staat complexe planningsproblemen overzichtelijk te helpen oplossen. De diverse softwaremodules zijn samengevoegd in een logisch, integraal vormgegeven product en ontwikkeld met de nieuwste technieken

Branches

Publieke omroepen

Servicebedrijven

Opleidingsinstituten

Reparatiebedrijven

 

Theaterbedrijven

Mediaproductiebedrijven

Transportbedrijven

Facilitaire bedrijven

 

Commerciële omroepen

Kunstencentra

Verhuurbedrijven

Evenementen bedrijven

gogoanime

Opleiding

Om het kennisniveau van haar klanten op peil te houden verzorgt Prompt diverse cursussen. Of het nu gaat om nieuwe medewerkers, nieuwe softwaremodules of opfris-sessies, een cursus is altijd op korte termijn in te plannen.

Prompt realiseert

 

1

Beter inzicht in tijdbesteding van mensen en middelen.

2

Betere communicatie tussen leidinggevenden en medewerkers.

3

Beter inzicht in kosten en opbrengsten.