Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland
Armogan horlogesDamasko horlogesDavosa horlogesElysee horlogesEpos horlogesGlycine horlogesIngersoll horlogesIron Annie horlogesJunkers horlogesLaco horlogesMeccaniche Veneziane horlogesOutlet horlogesRSC horlogesSeiko horlogesTag Heuer horlogesZeppelin horloges

de populairste horloges op bensontrade.nl

Officieel dealer

BensonTrade is officieel dealer van vele merken.

Gratis verzending

Uw bestelling wordt gratis verzonden binnen Nederland.

28 dagen bedenktijd

Uw horloge of watchwinder 28 dagen op zicht? Bij ons geen probleem!

Kortingsysteem

Spaar tussen de 5% en 12,5% korting op uw volgende bestelling!

Horloges bij BensonTrade

Als officieel dealer van bekende horlogemerken zoals Fortis, Meccaniche Veneziane, Junkers en Epos met meer dan 18 jaar ervaring op gebied van horloges, watchwinders, horlogeboxen en horlogebandjes biedt BensonTrade u zekerheid en een uitstekende service.

Met een ruim aanbod van meer dan 40 horlogemerken vindt u bij ons altijd het geschikte horloge. Wij bieden herenhorloges en dameshorloges online aan van bekende merken zoals; Tag Heuer, Zeppelin, Glycine, Eone Time, Laco en Iron Annie.

U kunt ook zoeken op horlogetype, zoals; pilotenhorloges, klassieke horloges, duikhorloges, automatische horloges of Swiss made horloges.

Watchwinders bij BensonTrade

Als officieel verkooppunt van bekende watchwinder merken zoals Benson, Paul Design en Orbita hebben wij meer dan 18 jaar ervaring op gebied van watchwinders. Wij bieden u de meest actuele collecties, scherpe prijzen, zekerheid en een uitstekende service.

Een watchwinder gebruikt u voor het opwinden van een automatisch horloge. Door simulatie van polsbeweging voorziet een watchwinder het automatische horloge van energie waardoor het zal blijven functioneren. Dit is erg handig wanneer men meerdere automatische horloges heeft en regelmatig afwisselt zodat instellingen zoals tijd, datum en/of maanfase behouden blijven.

Het gebruik van een watchwinder verlengt tevens de levensduur van uw automatische horloge doordat de bewegende onderdelen in beweging blijven en de olie binnenin het uurwerk goed verdeeld wordt. Daarnaast is een watchwinder een handige accessoire om uw horloges veilig op te bergen en beschermt het de horloges tegen stof, condens en/of andere invloeden.

Als officieel dealer van meer dan 15 merken bieden wij u een ruime collectie watchwinders. Onze collectie bestaat uit merken zoals; Swiss Kubik, Elma Motion, RDI, Bernard Favre, Chronovision en Heisse & Söhne.

Veilig, snel en voordelig

Een horloge of watchwinder kopen doet u veilig en voordelig in onze online shop. U kunt afrekenen via iDeal, creditcard of PayPal. Wij rekenen geen verzendkosten binnen Nederland. Vanuit voorraad leveren wij uw bestelling snel en degelijk verpakt af. U heeft een zichttermijn van 28 dagen en fabrieksgarantie op elk product.

Wij zijn aangesloten bij het keurmerk WebwinkelKeur waar we gemiddeld een 9,0 scoren.

Laatste nieuws & blog

Tip: Benson Compact 2.18 Black Leather watchwinder

De watchwinder als ideale horlogeaccessoire is steeds meer in opkomst. Deze horlogeaccessoire is eigenlijk noodzakelijk wanneer je minimaal 2 automatische horloges hebt. Ze zijn niet alleen super handig maar vooral ook aan te raden voor de duurzaamheid van jouw horlogecollectie.

Benson Compact 2.18 Black Leather watchwinder

Wat moet jouw ideale watchwinder te bieden hebben? Uiteraard een veilige en adequate wijze van opwinding voor jouw automatische horloge of horloges, daar begint het mee. Maar wat zijn daarnaast je wensen? Ben je op zoek naar een grote en opvallende watchwinder voor een hele verzameling automatische horloges? Of heb je maar 1 of 2 automatische horloges en gaat jouw voorkeur juist uit naar een watchwinder die compact is vormgegeven en daardoor makkelijk mee te nemen is? Welke materialen spreken je aan? Vind jij een watchwinder met een natuurlijke uitstraling mooi, of ben je meer van de watchwinders die opvallen door bijvoorbeeld een levendig kleurgebruik of patroon?

Dan is er nog de vraag welke motoren jouw voorkeur hebben. Kies jij bijvoorbeeld voor hoogwaardige motoren van Japanse komaf, tegen een aantrekkelijke prijs? Of ligt jouw voorkeur bij de wereldberoemde Swiss made motoren? Dit zijn allemaal vragen die je jezelf moet stellen voor je overgaat tot aanschaf van een passende watchwinder. Er is op dit gebied namelijk zoveel mogelijk, dat het slim is hierbij gericht op zoek te gaan. Wanneer je een watchwinder van kwaliteit wilt aanschaffen, zijn de Swiss made modellen een zeer goede keuze. Dat wil echter niet zeggen dat hierbuiten niet ook zeer hoogwaardige watchwinders te krijgen zijn. Zo zijn er verschillende merken zoals het merk Paul Design en het Nederlandse merk Benson, die zeer goede kwaliteit watchwinders bieden, maar dan aantrekkelijker geprijsd. Niet alleen op het gebied van materiaalgebruik en techniek kies je bij deze merken voor kwaliteit, ook wat betreft uitstraling en design hebben beide merken heel veel te bieden.

In dit artikel gaan we graag dieper in op het merk Benson. Wanneer we de collectie van Benson bekijken, zijn er een aantal zaken die direct opvallen. Zo is de collectie zeer uitgebreid en divers. De collectie van Benson biedt bijvoorbeeld zowel watchwinders met hoogwaardige Japanse motoren, als watchwinders met de welbekende Swiss made motoren. Daarnaast kun je bij het merk kiezen uit verschillende fraaie designs en uit watchwinders gemaakt van verschillende materialen. Ook wat betreft capaciteit is er veel mogelijk. Of je nu een watchwinder zoekt voor een enkel automatisch horloge, of voor een gehele verzameling, Benson heeft het in de collectie!

We vertellen je graag meer over een specifieke watchwinder uit de collectie van Benson, namelijk de Benson Compact 2.18 Black Leather. Deze watchwinder biedt de ruimte voor het opwinden van 2 automatische horloges tegelijk, waardoor dit model zeer geschikt is wanneer je 2 of 3 automatische horloges in het bezit hebt. De watchwinder is voorzien van krachtige Japanse motoren, die de opwinding van iedere soort automatisch horloge probleemloos verzorgen. Deze motoren zijn bovendien duurzaam, betrouwbaar en energiezuinig. Ze staan er daarnaast om bekend geluidsarm te zijn, waardoor de watchwinder geen storende geluiden produceert tijdens het opwindproces. De Benson Compact 2.18 Black Leather is bekleed met fraai leder in de kleur zwart, wat de watchwinder een uiterst stijlvolle uitstraling geeft. Ook de bekleding aan de binnenkant van de watchwinder is zwart van kleur. Benson maakt verder gebruik van speciale flexibele horlogehouders, waardoor je vrijwel ieder formaat automatisch horloge gemakkelijk in de watchwinder kunt plaatsen.

De Benson Compact 2.18 Black Leather kan gemakkelijk worden ingesteld wat betreft de draairichting en het aantal omwentelingen per dag, met behulp van het innovatieve touchscreen. Doordat je iedere rotor apart kunt instellen, kies je voor ieder automatisch horloge exact de juiste waarden voor de meest ideale wijze van opwinding. De Benson Compact 2.18 Black Leather biedt de programma’s CW, CC en Alt en natuurlijk een overwind protectie. Deze laatste functie biedt jouw automatische horloges bescherming tegen overspanning. Daarnaast beschik je met deze watchwinder ook nog over een handige powerwinding functie, waarmee je jouw automatische horloges indien gewenst in kortere tijd van de benodigde energie kunt voorzien. Met de fraaie ingebouwde LED verlichting zet je jouw automatische horloges echt in de schijnwerpers, waarmee je deze watchwinder direct ook kunt inzetten als een stijlvolle wijze om jouw automatische horloges te presenteren. Tot slot verloopt de energievoorziening van deze watchwinder middels netstroom met behulp van een adapter. Al met al biedt het vooruitstrevende merk Benson met de Benson Compact 2.18 Black Leather een zeer elegante en complete watchwinder, waarmee je nooit meer bang hoeft te zijn voor stilstand van jouw automatische horloges. Je kiest met dit model bovendien ook voor een aantrekkelijke prijs, omdat deze uitblinkt door de uiterst goede prijs-/kwaliteit verhouding.

Je vindt de Benson Compact 2.18 Black Leather bij ons in de webshop. Wij leveren dit model met 2 jaar garantie en handleiding. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor alle andere fraaie watchwinders van het merk Benson. Indien gewenst voorzien wij je bovendien graag van een passend advies of een antwoord op je vragen. Bekijk daarom nu de mogelijkheden bij ons in de webshop en overtuig jezelf!

Lees meer >>Geplaatst op 5 mei 2024 om 11:15 uur

Escada horloges met Zwitserse uurwerken

Voor de moderne vrouw is een mooie combinatie van een zorgvuldig gekozen outfit met passende sieraden steeds belangrijker geworden. Daarbij is natuurlijk ook een stijlvol en tijdloos horloge onmisbaar. Naast een elegant design en het gebruik van mooie materialen, is voor dames ook steeds vaker de kwaliteit van een mooi horloge van belang. Niet alleen heren kiezen vandaag de dag dan ook voor hoogwaardige horloges van goede merken, ook de dames kijken steeds vaker naar een stukje techniek wanneer ze overgaan tot de aanschaf van een fraai horloge. Een bijzondere horlogeproducent die op dit gebied kwaliteit als geen ander weet te combineren met klasse en stijl, is het wereldwijd bekende modemerk Escada. Escada is een icoon op modegebied met een feilloos gevoel voor elegantie en een stukje glamour. Het merk combineert dit met het gebruik van enkel hoogwaardige materialen en uurwerken van Zwitserse makelij. Hiermee behoren de horloges van Escada tot de top onder de dameshorloges. We vertellen je in dit artikel dan ook graag meer over dit bijzondere merk.

Escada biedt binnen zijn horlogecollectie verschillende modellen, die stuk voor stuk niet alleen uniek en stijlvol zijn, maar daarnaast ook tijdloos. Deze designs combineer je moeiteloos met iedere outfit en zijn een waar sieraad te noemen voor om de pols. We hebben een aantal horloges uit de collectie van Escada voor je geselecteerd, die we graag even nader willen toelichten. Het eerste horloge dat wat ons betreft absoluut jouw aandacht verdient, is de Escada Catherine E4335063. Dit horloge valt direct op doordat deze in zijn geheel is uitgevoerd in de kleur rosé, met uitzondering van de wijzerplaat. Rosé is fraai te combineren met sieraden in zowel de kleur goud als zilver, waarmee je met dit horloge eindeloos kunt variëren. De fraaie edelstalen horlogeband is voorzien van het Escada logo, wat het horloge een extra luxe uitstraling geeft. De horlogeband sluit daarnaast met een elegante vouwsluiting. Deze zorgt er niet alleen voor dat je het horloge niet zomaar kunt verliezen, maar benadrukt daarnaast het chique karakter van dit horloge ook nog eens extra. De wijzerplaat van het horloge is wit van kleur, dit combineert zeer mooi met de kleur rosé. De fraai vormgegeven wijzers geven dit horloge een geheel eigen karakter. De horlogekast van het horloge heeft een doorsnede van 36 mm en een dikte van 8mm, wat dit tot een subtiel dameshorloge maakt. Verder is dit model van Escada uitgerust met gehard mineraalglas en tot 30 meter waterdicht. De  Escada Catherine E4335063 is in de basis voorzien van een quartz Swiss made uurwerk. Een quartz uurwerk functioneert met behulp van een batterij en is zeer nauwkeurig wat betreft de tijdsweergave. Bovendien behoren de uurwerken van Zwitserse makelij op dit gebied tot het neusje van de zalm. Je beschikt met de Escada Catherine E4335063 bovendien over een secondewijzer. Binnen de Escada Catherine serie zijn er verschillende andere modellen te vinden, die zijn uitgevoerd in bijvoorbeeld de kleuren zilver of goud, of een combinatie hiervan.

Een tweede elegant design uit de collectie van Escada, is de Escada Estelle II E2030121. Dit fraaie horloge heeft een geheel andere uitstraling dan het voorgaande model. De Escada Estelle II E2030121 is om te beginnen voorzien van een prachtige lederen horlogeband in de kleur zwart, die sluit met een doornsluiting. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en heeft een unieke uitstraling door de bijzondere vormgeving. Dit maakt dit tot een horloge met een geheel eigen karakter. De horlogekast heeft een doorsnede van 36 mm en een dikte van 8 mm. De wijzerplaat van het horloge is wit van kleur en heeft een moderne uitstraling door onder andere de bijzondere index. De Escada Estelle II E2030121 is net als het voorgenoemde model voorzien van gehard mineraalglas en tot 30 meter waterdicht. Het hoogwaardige Swiss made quartz uurwerk voorziet in een kwalitatieve en betrouwbare basis, waarmee je er zeker van kunt zijn dat je altijd bij de tijd bent. Binnen de Escada Estelle serie zijn er nog verschillende andere fraaie modellen verkrijgbaar, voorzien van een andere kleur horlogeband en horlogekast. Hiermee biedt Escada voor iedere liefhebber de perfect passende variant.

Ben je enthousiast geworden over de horloges van Escada? Bij ons als eerste online dealer van Escada, vind je in de webshop een fraai assortiment Escada horloges. Hieronder zijn ook de hiervoor genoemde modellen. Wij leveren de horloges van Escada met een garantietermijn van 2 jaar. De Escada horloges zijn bovendien verpakt in een luxe officiële horlogebox.

Hoewel de prijs-/kwaliteitverhouding van de horloges van Escada toch al zeer goed te noemen is, bieden wij de horloges van dit merk nu aan met een zeer aantrekkelijke korting. Dit betekent dat je nu een hoogwaardig en elegant dameshorloge kunt aanschaffen die is voorzien van de welbekende Zwitserse techniek, tegen een extra scherpe prijs. Kies daarom nu voor kwaliteit en klasse, kies voor een Escada horloge!

Lees meer >>Geplaatst op 3 mei 2024 om 16:14 uur