Do you want to view the website in English? X
Hotel Antico Moro – Mestre Venezia – Italy
ES     IT     DE     FR     EN     NL
Contact us for information +390415461834
 
 
Phone Hotel Antico Moro – Mestre Venezia – Italy
Phone Call Book Book Location Find us

Hotels Mestre - Hotels in Mestre - 3 drei sterren Hotel Mestre Venetië - Hotels 3 drei sterren dichtbij het nieuwe ziekenhuis van Mestre Venetië Italië - hotels

Welkom om Antico Moro

Hotel Antico  Moro is een drie sterren hotel in Mestre-Venetië in de wijk Zelarino, een rustig, vredig en goed bediend gebied. Gezellig goedkoop  hotel in de buurt van Venetië. De bushalte op 30 meter, vaak elke 10 minuten tot aan Venetië Piazzale Roma.    Het ligt op 800 meter van het Ziekenhuis  dell’Angelo, dat te voet of met de bus te bereiken is. Het hotel biedt kaarten van Venetië en kaartjes voor bussen, boten, 1-daagse, 2-daagse, 3-daagse of wekelijkse tickets. Gratis parkeren. Airconditioning, gratis WiFi met snelle vezels. Grenzend aan het hotel is het “Sotto il Segno” Restaurant – Pizzeria. Op ongeveer 100 meter  een restaurant op basis van vis “Biri 5497” of op 300 meter het restaurant “Piper” ook gewijd aan mensen die niet gluten of vegetarisch verdragen.

Hotel Antico Moro langs de historische Via Castellana is herbouwd op de funderingen van een oud palazzo uit de 18de eeuw dat oorspronkelijk toebehoorde aan de adellijke familie “Foscari”.

De architecturale structuur van Hotel Antico Moro is volledig gerenoveerd met betrekking tot de verdeling van de binnenruimtes. Hierbij zijn echter de basiskenmerken van het oorspronkelijke bouwwerk behouden, zoals de draagbalken en de vloeren in massief hout, de spanten, de luiken aan de buitenkant in groen gelakt hout en de kleur van de buitenmuren in het kenmerkende Venetiaanse rood naast het diepe geel.
De gasten vinden er dus traditie, maar tegelijk kunnen ze het beste comfort verwachten van de internationale hotelwereld.

Bovendien beschikt het gebouw ook over een gerenommeerd restaurant met pizzeria naast het hotel dat de gasten van het hotel met respect behandelt.