Hotels nabij Centrum
hotels centrum parijs
47,-
Budget hotels
champs elysees
39,-
Hotels nabij Disneyland
disney
43,-
reisbureaus

Hotels in Parijs

Wil je een stedentrip maken naar Parijs? Dan is het natuurlijk het beste om een hotel in Parijs te boeken dat in of nabij het centrum ligt. Zo kan je alle belangrijke bezienswaardigheden, de winkels en de musea het makkelijkste bereiken. Hierdoor kan je de stad ook echt ontdekken en geniet je optimaal van je tripje Parijs. Hotel-in-Parijs.nl vergelijkt niet alleen de goedkoopste aanbieders voor een leuk hotel, ook het vervoer kan bij onze partners geboekt worden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een goedkope busreis naar Parijs? Of een treinreis met de Thalys naar de Franse Hoofdstad? Kortom: Boek de leukste weekendjes weg naar Parijs via een van de partners op deze website!

Hotel Terminus Nord

hotel teminus nordHet driesterren Hotel Terminus Nord is gelegen op een ideale locatie, tegenover het treinstation van de Thalys en nabij het centrum. Als je met de Thalys naar Parijs reist, dan hoef je alleen nog maar de straat over te steken naar het hotel. De comfortabele kamers zijn onder meer voorzien van een televisie, telefoon, kluisje, minibar en een badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Het hotel ligt in een sfeervolle buurt met veel restaurants en cafés. De winkels, warenhuizen en de bezienswaardigheden bevinden zich op loopafstand. Ga hier shoppen in een van de warenhuizen als Le Printemps of Lafayette, bezichtig een van de prachtige bouwwerken als de Sacre Coeur en de Arc de Triomphe of maak een rondvaart of de Seine.

Hotel Appia La Fayette

hotel appia la fayetteDit driesterren hotel ligt nabij het centrum in een rustige straat tussen de stations Gare du Nord en Gare de l’Est. Vooral als je met de Thalys reist, is deze accommodatie zeer geschikt. Het hotel vormt een prima vertrekpunt om Parijs te ontdekken. Zo liggen het Montmartre met de indrukwekkende Sacré Coeur en het Place du Tetre op loopafstand van het hotel. De winkels en andere bezienswaardigheden bereik je heel makkelijk met het openbaar vervoer. De netjes ingerichte kamers beschikken onder meer over een televisie, WiFi, telefoon, airconditioning een badkamer met bad of douche, een föhn en toilet. Verder vind je in het hotel een lift, kluisjes, ontbijtruimte, receptie en een lounge.

Paris Legendre

paris legendreHet tweesterren hotel Paris Legendre ligt in Montmartre, tussen de Place de l’Etoile en de imposante Sacré Coeur. Dit hotel is dus een prima uitvalsbasis om Parijs te verkennen. Maak hier een wandeling langt het Place du Tetre en bewonder de Sacré Coeur. De kamers zijn eenvoudig ingericht en voorzien van een televisie, telefoon, kluisje en minibar. De badkamer beschikken over een bad of douche, föhn en toilet. Verder beschikt het hotel over een receptie, lift, lounge en een ontbijtruimte. Kom je met de auto? Dan kan je deze tegen betaling parkeren in de openbare parkeergarage. Deze ligt op 300 meter afstand van het hotel af.

Victor Massé

victor masse hotelVictor Massé is een eenvoudig tweesterrenhotel en gelegen nabij het centrum in een Parijse wijk. In de omgeving vind je tal van cafés, bistro’s, boetiekjes en winkels. De beroemde bezienswaardigheden als de Sacre Coeur en de Moulin Rouge bevinden zich op loopafstand. Andere trekpleisters bereik je makkelijk met de metro. Het metrostation Pigalle ligt op tweehonderd meter van het hotel. De kamers zijn netjes ingericht. Je vindt er een televisie, WiFi-verbinding, telefoon en een badkamer met bad of douche, toilet en föhn.

Paris Bruxelles

Paris Bruxelles is een karakteristiek tweesterren hotel met een zeer centrale ligging. Het is dan ook een prima accommodatie om Parijs te verkennen. Breng een bezoekje aan het beroemde Louvre, ga lekker winkelen over de Champs-Elysées of maak een boottocht over de Seine. Natuurlijk mag je de Eifeltoren ook niet vergeten! De hotelkamers zijn eenvoudig, maar verzorgd ingericht en voorzien van een televisie, telefoon en een badkamer met douche of bad en toilet. Als je met de auto reist, dan kan je deze, tegen betaling, kwijt in de openbare parkeergarage nabij het hotel.