Home
 

 

 

 

Ook Website design:

 

Web site optimalisatie

Optimaliseren werkt! Meer bezoekers + betere conversie = meer winst! Website optimalisatie vergroot de effectiviteit van uw website. Een succesvolle site bestaat uit het succesvol combineren van:

Web-site-optimalisatie.nl is een dienst geleverd door het Nederlands/Canadese U-C WEBS.

Vindbaarheid in zoekmachine

Veel mensen gebruiken op het web een zoekmachine, zoals bijvoorbeeld Google of Ilse, om informatie te vinden. Dus: u wilt daar gevonden worden! U-C WEBS kan de vindbaarheid van uw website vergroten door zoekmachine optimalisatie en/of Internet adverteren. Wat het verschil is leggen we graag uit op de pagina over's over het verbeteren van de vindbaarheid via website promotie.

Gebruiksvriendelijkheid

We kennen ze allemaal wel: verwarrende en frustrerende websites. Zulke websites zien er misschien wel leuk uit, maar als je ze probeert te gebruiken raak je al snel de weg kwijt. Een gebruiksvriendelijke website laat je moeiteloos navigeren - gedachtenloos bijna.

Waarom uw website optimaliseren belangrijk is? Omdat elke twijfel of vraag die bij de bezoeker opkomt een reden kan zijn om de site weer te verlaten! Met het professionele advies van onze usability analyse kunt u de conversie van bezoeker naar klant zeker verhogen!

Toegankelijkheid

Senioren, mensen met een handicap, mobiel Internetgebruik: er valt nog heel wat te verbeteren om alle web sites voor een ieder begrijpelijk en toegankelijk te maken. Wij kunnen de toegankelijkheid van uw website optimaliseren met ons professionele accessibility advies. Meer over onze Accessibility review (toetsing toegankelijkheid).

Website ontwerp

U-C WEBS is een Optimization Consultancy, gespecialiseerd in het optimaliseren van websites. Maar via onze partners kunnen wij u ook helpen met professioneel website ontwerp. We werken met Internetbedrijven en freelance designers, programmeurs en tekstschrijvers die voor onze klanten een professionele site bouwen.

En natuurlijk kunt u de vindbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid van uw project vergroten door een optimization consultant aan het project team toe te voegen - voor een effectievere ontwikkeling van uw custom webshop, intranet of editable website ontwerp.

Vragen?

Neem dan contact met ons op. Of bekijk enkele veelgestelde vragen, met natuurlijk onze antwoorden!

 

home | usability | vindbaarheid | web design | consultant | partners | tips
contact us | links | site map | privacy

U-C WEBS levert vele web site optimalisatie diensten, zoals een usability evaluatie en website promotie (voor een "beteer" positie in de zoekmachine). Ook kunt u bij ons terecht voor een editable website, webshop of een competitor analyse.

 

 

Appel

Optimalisatie website: optimaliseren is goed voor de gezondheid van uw website!

 

 

 
COPYRIGHT © U-C WEBS 2001-. Alle rechten voorbehouden.