Whats App Facebook LinkedIn Pinterest Twitter

Trouwfotografe

Trouwfotografe is het vrouwelijke woord voor trouwfotografen. Zij heeft de nodige opgeleid, training en ervaring om uw speciale dag vast te leggen. Het is belangrijk dat zij de juiste spullen en ervaring heeft omdat het een van de lastigste vormen van fotografie is. Trouwfotografe hebben een lange en drukke werkdag waarop ze veel verschillende dingen tegenkomen. De trouwfotografe is voorbereid op de verschillende afstanden, lichtinvallen en situaties. Zij houd altijd een extra oogje open en heeft de juiste camera's en lenzen paraat zodat zij zo min mogelijk momenten mist.

Ontmoet uw trouwfotografe

Het is fijn als u de trouwfotografe in het echt ontmoet voordat zij uw huwelijk fotografeert. Hiermee leert de trouwfotografe uw dynamiek kennen en kan ze betere foto’s maken. Zij wilt weten wat jullie interesses en belangrijkste momenten op de bruiloft zijn. Hiermee kunt u samen een lijstje en planning maken van de fotomomenten die u wilt. Door u te kennen kan zij persoonlijke en intieme foto’s maken die goed bij u passen. Veel stellen doen een fotoshoot in de ochtend van de trouwdag voordat de gasten komen en het evenement begint. Hierdoor heeft u hopelijk meer tijd en minders tress van de bruiloft. Als u wilt kan dit uiteraard ook de dag van tevoren. U kijkt samen ook naar de soort foto’s die zij zal nemen. Wilt u artistieke, journalistieke, gekleurde of zwart en wit foto’s in uw fotoboek?

Door ervaring weet de fotografe ongeveer waar zij wanneer moet kijken om de mooiste momenten vast te leggen. Zij zal op een onopvallende en niet storende manier rondlopen om foto’s te maken zodat u en uw groep op een natuurlijke manier het bruidsfeest kan vieren. Zij let op details, dynamieken en sfeer om het verhaal van uw trouwdag zo goed mogelijk in verschillende perspectieven te bewaren. In de details worden vaak de mooiste en persoonlijke foto’s gevonden. Onze vrouwelijke fotografe zijn goed in de schoonheid, emoties mooi weer te geven in het fotoalbum.

De trouwfotografe geeft u alle gelukte foto’s door en kan voor u of met u een fotoboek samenstellen. Er zijn trouwfotografen die rechten van de trouwfoto’s voor zichzelf houden nadat hij het fotoalbum heeft afgeleverd. Lees hierdoor altijd het contract goed door en vraag of hij van plan is om foto’s te gebruiken. Het is niet leuk als hij de foto’s ongewenst op social media zet of ze online als stock foto's verkoopt.

Hoelang maken ze huwelijksfoto’s

Huwelijksfotografie bestaat net zoals andere soorten van fotografie nog niet lang. De fotografe kan nu alles in hoge kwaliteit en kwantiteit vastleggen met een moderne camera en lens. Nu is dit normaal en onmisbaar op een bruiloft, echter werden trouwfoto’s pas een beetje betaalbaar en normaal in 1860 en 1870. Toen werd een fotograaf ingehuurd om met de zware apparatuur langs te komen en enkele portretfoto's te maken. Echter ging het bruidspaar meestal naar een fotostudio om kosten te besparen of omdat de fotograaf nog niet langs kon komen. Trouwfotografie op locatie zoals wij hem kennen werd pas echt normaal na de tweede wereldoorlog door de compactere camera's en flitslampen.

Nu kan uw fotografe bijna oneindig veel foto’s in hoge kwaliteit maken. Wat wij de klanten ook altijd als tip meegeven: Vraag uw gasten om foto’s en filmpjes door te sturen en zet die samen met de rest van de foto’s op een harde schijf. Hiermee kunt ze veilig bewaren en jaren na de bruiloft nog een keer in detail doornemen. De filmpjes en foto’s brengen u weer helemaal terug naar de speciale avond.

Website door BlueBird Media | Interessante links | Privacy disclaimer