Berneplak de Lytse Sinnestrieltsjes


Berneplak de Lytse Sinnestrieltsjes is een erkend particulier geregistreerde organisatie voor kinderopvang. We bieden dagopvang voor kinderen van 0-4 jaar, voor- en naschoolse opvang, schoolvrije dagen en vakantieopvang voor kinderen in de basisschoolleeftijd. In de ochtend bieden we peuteropvang en VE aan kinderen in de leeftijd van 2-4 jaar. Tevens bieden we gesubsidieerde peuteropvang voor peuters van ouders die geen recht hebben op kinderopvangtoeslag en zijn we een VE-locatie (vroegtijdige educatie).

Tweetalig kinderdagverblijf
(Fries-Nederlands)

Het doel hiervan is om (jonge) kinderen actief in contact te laten komen met meertaligheid. Meertaligheid bevordert de sociale, taalkundige en cognitieve ontwikkeling van de kinderen. We zijn als kinderdagverblijf officieel gecertificeerd als tweetalige opvang. 

Prachtig gelegen in een
verbouwde boerderij


Het kinderdagverblijf is gehuisvest aan de achterzijde in het schuurgedeelte van de boerderij en kijkt uit over de landerijen. Bij de boerderij zit een stuk land, dierenweide en groentetuintje. Het kinderdagverblijf ligt centraal in het dorp, nabij de basisscholen, het sportcomplex, bos, hertenkamp en diverse speeltuintjes.