Openhaardhout & Haardhout kopen

Gratis openhaardhout is helaas niet mogelijk, maar we kunnen u wel helpen met besparen bij het kopen van haardhout

Openhaardhout & Haardhout kopen - Gratis openhaardhout is helaas niet mogelijk, maar we kunnen u wel helpen met besparen bij het kopen van haardhout

Openhaardhout vergelijken

Openhaardhout kopen is een hele klus. Er zijn ontzettend veel aanbieders; Bij wie moet je nu openhaardhout kopen? Wij hebben een aantal webshops even kort voor jullie samengevat.Voor de mensen die goedkoop haardhout kopen staat de prijs in een tabel hieronder. Helaas is gratis haardhout niet mogelijk, maar we kunnen je wel helpen met geld besparen!

Betrouwbare verkopers van openhaardhout

Eerst wordt kort de betrouwbaarheid van de winkels geanalyseerd. Grote hoeveelheden haardhout kun je het beste bij Openhaardhout-gigant of Dehaardhoutspecialist.nl bestellen.

Openhaardhout-Gigant: Een specialist in het leveren van haardhout
Goedkoop openhaardhout bestellen

Als je haardhout wilt kopen is dit een betrouwbare aanbieder. Zij leveren goede kwaliteit haardhout tegen lage prijzen. Kort zullen we een aantal punten langsgaan om te kijken hoe de webshop hierop scoort.

Prijs openhaardhout

Er zijn ontzettend veel verschillende aanbieders met verschillende prijzen. Om tot een eerlijke vergelijking te komen zijn de haardhout prijzen van twee betrouwbare leveranciers vergeleken per kuub.Zo kun je duidelijk zien waar je het goedkoopste openhaardhout kunt bestellen.

Openhaardhout kopen

De Winkel

Openhaardhout-gigantDe Gigant begon in 1992 vanuit een loods in Arnhem en is sindsdien gegroeid een landelijke betrouwbare leverancier van haardhout. Een van de grote voordelen is dat je het haardhout de volgende dag al in huis hebt als je voor 16:00 hebt besteld. Het haardhout van de Openhaardhout-Gigant is ovengedroogd, kent een schone verbranding, geen ongedierte, is strak gestapeld op de pallet en is direct stookbaar. Het voordeel van online haardhout kopen is dat het gratis en snel wordt thuisbezorgd. Daarnaast is niet goed geld terug. Dit kan allemaal ook gewoon online. Het betalen kan ook veilig online. Dit is érg belangrijk. Als je online openhaardhout bestellen gaat is het erg belangrijk dat de winkel een betrouwbaar betaalsysteem heeft. Niet voor niets heeft de winkel het Thuiswinkel waarborg ontvangen.

Aanbod van openhaardhout

Openhaardhout-gigant
De Gigant levert vier verschillende houtsoorten; berkenhout, eikenhout,
elzenhout en essenhout. Bij haardhout soorten kun je meer lezen over de
verschillen tussen de soorten haardhout. Het is erg belangrijk dat je weet welk
hout je koopt. Elk hout heeft andere eigenschappen.

De kwaliteit van het haardhout is zeer goed. Allebei de houtsoorten zijn
ovengedroogd en dus erg goed stookbaar. De stukken zijn allemaal fijn gekloofd
en het hout is stevig op de pallet gestapeld. Dit wil zeggen dat 2 kuub
vast gestapeld is. Als het haardhout los zou zijn gestapeld, zou je op zo’n 3
kuub uitkomen.

Heb jij net openhaardhout bestelt bij een webshop en is deze uitstekend bevallen? Laat het ons weten, misschien kan deze leverancier wel worden vermeld op deze pagina. Je kunt contact met ons opnemen via de contactknop bovenin.

Openhaardhout kopen

Voor je openhaardhout gaat kopen moet je met een aantal dingen rekening houden. Zie je een webshop die haardhout verkoopt, maar die hier niet bijstaat? Wees erg voorzichtig! Lees sowieso de tips door waarbij je op moet letten als je haardhout gaat kopen. Maar zoals gezegd; dit is een betrouwbare leverancier en door haardhout bij hun te bestellen loop je geen risico. Zorg ook voor een goede haardhout opslag voordat je openhaardhout koopt.

Ps: houdt rekening met het aanteken van het haardvuur de aanmaakblokjes te kopen. 

->