Timmerbedrijf Expres – allround timmerbedrijf
Contact Timmerbedrijf Expres

Offertes aanvragen

Uw aanvraag:

  • Uw gegevens zijn veilig bij ons
  • Vrijblijvende dienstverlening
  • Kosteloos en zonder verplichtingen

Timmerbedrijf Expres

Timmerbedrijf Expres staat bekend om vakmanschap, kwaliteit, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Deze vier onderdelen vormen de basis van ons werken en worden ook wel het Timmerbedrijf Expres principe genoemd. Wij werken louter met timmermannen die voldoen aan de door ons gestelde criteria. Dit maakt ons tot een betrouwbare partner voor al uw timmerwerk. Wij zijn operatief in heel Nederland en werken vanuit meer dan 400 vestigingen. Hierdoor kunnen wij u nagenoeg altijd van dienst zijn. Wij horen dan ook graag waar wij u eventueel mee van dienst mogen zijn!

Allround timmerbedrijf

Timmerbedrijf Expres werkt samen met menig allround timmerbedrijf, waardoor u bij ons terecht kan voor nagenoeg alle timmerwerken. Onze experts hebben ruime ervaring in nieuwbouw, renovatie en onderhoud van onder andere:

  • Vloeren en wanden
  • Deuren en kozijnen
  • Dakconstructies en dakkapellen
  • Meubels en keukens
  • Blokhutten
  • Uitbouw van uw woning

Voor al uw timmerwerk

In de loop van de afgelopen jaren is Timmerbedrijf Expres een steeds prominentere rol gaan spelen in de bouwwereld. Ons succes wordt mede veroorzaakt door de kwaliteit van onze timmermannen, die alle opdrachten en klussen vakkundig oppakken en u goed op de hoogte houden tijdens de uitvoering van het project. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent en dat ziet u terug in het resultaat!

Contact

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wanneer u het offerte formulier de timmerwerken doorgeeft die moeten worden uitgevoerd, dan ontvangt u vrijblijvend en kosteloos offertes. Deze kan u vervolgens in alle rust vergelijken op kwaliteit en prijs. Wij horen graag van u!

uw woning verbouwen

Verbouwing

De specialisten van Timmerbedrijf Expres helpen u bij de verbouwing van uw huis. Wij voeren met gemak alle zaag-, schuur- en schaafwerk voor u uit. Ga dus niet zelf aan de slag, maar laat uw timmerwerk over aan een professional.

Timmerwerk

Timmerwerk

Bij ons kan u terecht voor al uw timmerwerken. Wilt u een nieuw kozijn installeren, heeft u een klus aan uw plafond of wilt u energiezuinigere ramen in uw huis? Schakel dan de hulp in van een erkend timmerbedrijf! Voor dakwerken adviseren wij contact op te nemen met een dakdekker van dakdekkersgids.nl. Hier meer informatie.

Houten vloeren

Houten vloeren

Wilt u een nieuwe houten vloer aanleggen of wilt u een bestaande houten vloer restaureren? Ook dan kunnen wij u helpen! Onze timmerbedrijven staan voor u klaar om deze werkzaamheden u uit handen te nemen.

Direct Contact

Kwalitatief hoogwaardig timmerwerk tegen een scherpe prijs!

Wij overtuigen u graag met een scherpe offerte. Neem vrijblijvend contact met ons op.
Direct Contact

Over ons

De afgelopen jaren zijn we gegroeid tot een belangrijke speler op te markt. Doordat wij samenwerken met menig timmerbedrijf door heel Nederland beschikken wij over een landelijke dekking. Wij brengen u in contact met een vakman bij u in de buurt. Klik op uw provincie en kom direct in contact met bedrijven bij u uit de buurt.

Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Vandaar dat alle aangesloten vakmensen beschikken zorgvuldig zijn uitgekozen. Regelmatig worden de gelieerde timmermannen en timmerbedrijven gecontroleerd op de kwaliteit van het werk en de bedrijfsvoering. Hierdoor bent u verzekerd van vakmanschap en kwalitatief timmerwerk.
Wij beschikken over een netwerk van erkende timmermannen door heel Nederland en daar zijn wij best trots op. Vanuit meer dan 300 verschillende vestigingen door heel het land bedienen wij u. Hierdoor bevindt er zich altijd minimaal één timmerbedrijf bij u in de buurt. De grootste vestigingen hebben we hieronder opgesomd.

Rotterdam
Nijmegen
Utrecht
Eindhoven
Almere
Tilburg
Groningen
Den Bosch
Haarlem
Maastricht
Breda
Den Haag
Amsterdam
Arnhem

Timmerbedrijf Expres is uw partner indien u op zoek bent naar een erkend timmerbedrijf. Wij bieden hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs zonder dat dit ten koste gaat van een goede klantvriendelijke service.

Klantervaringen

Onze kinderen zijn het huis uit. Tijd voor een nieuwe bestemming voor de slaapkamers. Mijn droom is een grote inloopkast, helemaal op maat gemaakt. Deze droom is werkelijkheid geworden dankzij de vakmensen van Timmerbedrijf Expres.
S. Veenstra, Alkmaar
Voor onze nieuwe woning wilde ik graag mijn nieuwe keuken ontwerpen. Bij de diverse keukenboeren was dit niet mogelijk of veel te duur. Gelukkig kwam ik in contact met Timmerbedrijf Expres. Resultaat: een unieke keuken voor een goede prijs!
Renita de Boer, Deventer
Wij hebben een jaren 30 woning. De houten kozijnen waren nog authentiek, maar helaas erg verrot. Een timmerbedrijf die wij via deze service hebben gevonden heeft deze voor ons vervangen. Het ziet er weer als nieuw uit!
Timon Keuning, Den Haag
De zolder moest vergroot worden om een slaapkamer voor de jongste te creëren. We besloten om een houten dakkapel te laten plaatsen. Een goede prijs en het timmerbedrijf heeft de houten dakkapel netjes geplaatst!
Pieter Osinga, Amsterdam
Ik was al een tijdje van plan om parket te laten leggen, daarom heb ik een offerte aangevraagd voor het te verrichten werk. Een nette prijs en dito uitvoering, ik kan de service dan ook aanraden.
L. van der Veen, Almere
Wij hebben net een huis gekocht en hebben een tuinhuisje laten bouwen via een timmerbedrijf die wij hebben gevonden via Timmerbedrijf Expres. Na het aanvragen van de offerte hebben we op korte termijn meerdere offertes ontvangen. We zijn zeer tevreden!
Maartje, Breda