first-pickupforwardforward-arrow-onlypaymentsshield-with-checksuccess
Slim transporteren
Meer informatie
Transport volgen
Meer informatie
Veilig betalen
Meer informatie
Garantie van uShip
Meer informatie

Bootvervoer en -transporteurs

Een boot vervoeren lijkt op het eerste gezicht misschien ingewikkeld, maar met een goede voorbereiding kan het makkelijk zijn. Vanaf het moment dat u weet dat u uw boot gaat vervoeren, kunt u ruim de tijd nemen om de boot klaar te maken. Begin minimaal een maand van tevoren te plannen zodat u een goede boottransporteur kunt kiezen, de juiste trailer kunt uitzoeken en uw boot transportklaar kunt maken. Het is raadzaam om minimaal twee weken voordat u de boot laat vervoeren een boottransporteur in te huren.

Voordat u transportoffertes kunt aanvragen, moet u de boot precies meten. Aan de hand van deze informatie kan de vervoerder een nauwkeurige offerte maken, inclusief eventueel vereiste toestemmingen of vergunningen.

Let bij het kiezen van een boottransporteur op referenties en feedback van klanten, en ook op wettelijke bevoegdheid en verzekeringen. Het vinden van een kwalitatief goed boottransportbedrijf is cruciaal voor een veilige, tijdige bezorging van uw boot.

Na het inhuren van een boottransporteur maakt u uw boot transportklaar. Zet losse onderdelen vast of verwijder ze, en neem speciale voorzorgsmaatregelen zodat uw boot tijdens het transport geen schade oploopt. Vraag bij de werf of jachthaven na of ze speciale aanwijzingen hebben en stel eventuele andere vragen.