VAN WENS NAAR REALISATIE

Onze adviseurs denken graag met u mee

GROTE SHOWROOM

Bekijk dus altijd jouw toekomstige droombadkamer vooraf!

30 JAAR ERVARING

We zijn expert binnen ons vakgebied.

KLANTWAARDERING 9,5

Onze klanten zijn tevreden over onze communicatie en het eindresultaat!

SANITAIR

Wilt u een badkamer of alleen onderdelen bestellen, ook daarvoor komt u bij Blieksanitair. Wij leveren sanitair zoals toiletten, kranen, douchecabines en badmeubelen. U kunt een complete badkamer uitzoeken bij ons in de showroom.

ADVIES & ONTWERP

Wilt u een uniek ontwerp voor uw badkamer? Onze ontwerpers maken een mooi design voor u.

INSTALLATIE

Alle voorkomende installatie werkzaamheden zoals loodgieterswerk, dakbedekking, afvoeren, verwarmingsketels of complete badkamers doen wij met eigen mensen.

SANITAIR

Wilt u een badkamer of alleen onderdelen bestellen, ook daarvoor komt u bij Blieksanitair. Wij leveren alle voorkomende sanitair als toiletten, kranen of douchecabines. U kunt een complete badkamer uitzoeken bij ons in de showroom.

ADVIES & ONTWERP

Wilt u een uniek ontwerp voor uw badkamer? Onze ontwerpers maken een mooi design voor u. Uiteraard kunt u meubels uitzoeken in onze showroom en het door ons laten leveren.

INSTALLATIE

Alle voorkomende installatie werkzaamheden zoals loodgieterswerk, dakbedekking, afvoeren, verwarmingsketels of complete badkamers doen wij met eigen mensen.

PROFITEER VAN DE VOORDELEN

Wist u al dat onze winkel u een hele hoop voordelen te bieden heeft? Bij ons:

Heeft u binnen 10 dagen een nieuwe badkamer
Kiest u voor een partner met ruim 30 jaar ervaring in sanitair
Vindt u in onze winkel producten en badkamers voor elk budget
Ontvangt u een gecertificeerd Uneto-VNI installateur voor de installatie
Bent u binnen de vastgestelde tijd en prijs verzekerd van een mooi resultaat

Wilt u ook profiteren van de voordelen van Bliek Sanitair? Breng een bezoekje aan onze winkel en ontdek uw favoriete sanitair!

OVER BLIEK SANITAIR

Bent u op zoek naar nieuw sanitair of een nieuwe badkamer? Bliek Sanitair is al meer dan 30 jaar uw aanspreekpunt voor een complete nieuwe badkamer. In onze ruime showroom zoekt u op uw gemak een complete badkamer uit. Omdat wij werken met een klein team, kunt u eenvoudig bij één contactpersoon uw gewenste badkamer bestellen. Bliek Sanitair levert alles zelf en verrichten alle voorkomende installatie werkzaamheden. Als u kiest voor onze sanitairwinkel, dan heeft u binnen 10 dagen een complete badkamer! Kortom, kom langs in onze showroom en laat u inspireren voor uw nieuwe woonwensen.

ONS PORTFOLIO

Doe inspiratie op in ons portfolio. Op deze pagina vindt u een overzicht van door Bliek Sanitair uitgevoerde projecten.

BLIJF OP DE HOOGTE

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van sanitair. Lees onze verschillende blogs!

KLANTEN VERTELLEN

Zeer tevreden met de vakmanschap van bliek sanitair met de verbouwing van onze badkamer
Marco Klepper
Marco Klepper
16:44 01 May 24
Er zijn geen woorden voorSuper goed bedrijf ze houden zich aan de afspraken en het eind resultaat mag erg zijn schitterend .Onze badkamer zou pas in maart gedaan worden maar ze hebben het tussen door gedaan omdat we de badkamer al moesten slopen .Dank jullie wel jullie zijn toppers!!!Ga zo doorGroetjes Piet De nijs uit wognum
Piet de nijs
Piet de nijs
09:48 20 Jan 24
Super goed bedrijf ze houden zich aan de afspraken en het eind resultaat mag erg zijn schitterend .Onze badkamer zou pas in maart gedaan worden maar ze hebben het tussen door gedaan omdat we de badkamer al moesten slopen .Dank jullie wel jullie zijn toppers!!!
Rob Flohr
Rob Flohr
11:48 30 Aug 23
Wat een vakmannen!! Zo blij met onze nwe badkamer!!
Gerda Verweij
Gerda Verweij
21:40 30 Jul 23
Erg fijne betrouwbare badkamerspecialist die met je meedenkt van begin tot eind! Halen het maximale voor je eruit binnen het gestelde budget. Ze werken super netjes, snel en zijn zeer behulpzaam! Binnen 1,5 week hebben ze een compleet nieuwe badkamer geïnstalleerd. Super blij met het eindresultaat en de service die ze hebben verleend.
Kelly Helsloot
Kelly Helsloot
06:10 04 Oct 22
Begin juni heeft de firma Bliek bij ons een compleet nieuwe badkamer gerealiseerd en is de dakbedekking vernieuwd. Wat een vakwerk! De badkamer is echt prachtig geworden. Alles is opgeleverd binnen budget en op tijd. Daarnaast zijn het gewoon hele plezierige mensen om mee te werken. Nuchter, flexibel en servicegericht. Van het eerste contact tot en met de oplevering.
Ronald Koster
Ronald Koster
13:52 29 Sep 21
Zeer fijne winkel, Marian denkt met alles mee ook om de klant niet teveel te laten betalen. Service is top!
sander Boers
sander Boers
13:51 27 Oct 20
Vriendelijk en vakkundig personeel en zeer goede service
Andre Veerman
Andre Veerman
09:00 13 Oct 20
js_loader

Werkgebied

Bliek Sanitair is onder andere actief in de volgende regio’s: Volendam, Middenbeemster, Zaandam, Wormerveer, Purmerend, Monnickendam, Marken, Ilpendam, Hoorn, Heerhugowaard, Broek in Waterland, Amsterdam en Alkmaar.

Staat uw omgeving er niet tussen? Neem gerust contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

0299 366358