• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

BIJ ONS LEER JE LEREN!
MEER DAN HUISWERKBEGELEIDING ALLEEN.

Schrijf je nu in!

MOGELIJKHEDEN

Studiebegeleiding, huiswerkbegeleiding, bijlessen, coaching, zorgbegeleiding, studievaardigheidstrainingen en schoolbegeleiding. Voor alle vakken en alle niveaus!

Lees meer

Voor wie

Leerlingen van het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, MBO en HBO kunnen allemaal bij ons terecht. Iedere leerling volgt een uniek en individueel traject. 

Lees meer

CONTACT

Graag praten wij met u door over wat wij voor u en jou kunnen betekenen. Dat kan altijd via een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Hopelijk tot snel!

Lees meer

VOOR LEERLINGEN

Hulp nodig bij het maken en leren van je huiswerk? Bij ons leer je leren waardoor je vooruitgang boekt die beklijft. We helpen je om weer overzicht te krijgen, de stof te snappen en ook nog tijd over te houden. Op www.studiecentrumc2.nl lees je meer over al onze begeleidingsvormen. We helpen je graag!

LEES MEER

VOOR OUDERS

Studiebegeleiding en bijlessen worden met grote zorg en aandacht gegeven om de resultaten van uw kind te bevorderen. Professionele begeleiders helpen uw kind met zijn of haar specifieke leerbehoefte. Bij ons krijgt de leerling veel meer dan huiswerkbegeleiding alleen, wij werken ook aan studieachterstanden en studievaardigheden. Wij gaan écht samen op weg. Hoe snel de resultaten verbeteren is per kind verschillend, maar ergens tussen één maand en twee maanden zie je dat ontstaan. Dat geeft ook een boost aan het zelfvertrouwen en aan het zelfbeeld van uw kind! 'Ik kan het!' Wij geven begeleiding aan basisschoolleerlingen en leerlingen van het voortgezet onderwijs. 

Door de kleine groepen en de individuele begeleiding zien wij snel wat elke leerling nodig heeft. Wij beantwoorden alle studievragen en de leerling gaat met een realistische planning naar huis waardoor er genoeg tijd overblijft voor andere dingen. Als team beheersen wij alle vakken en kunnen wij alle niveaus ondersteunen.

LEES MEER

Meer informatie?