Parkstad

Eerste hulp bij
een Plat  Dak Lekkage

Hartelijk welkom op de homepage van Dakdekkersbedrijf Peters uit Landgraaf zorgt er voor dat al zijn klanten verzekerd zijn van deugdelijk uitgevoerde vakmanschap m.b.t. alles wat met platten daken te maken heeft. Uw plat dak is bij ons in vertrouwde handen en wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Dakdekkersbedrijf Peters is Al sinds 1958 een naam die staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit.

Dakdekkersbedrijf Peters is dé plat dak specialist uit Landgraaf en is werkzaam in de regio Parkstad (Limburg). Ons dakdekkersbedrijf is ontstaan uit een dakdekkersfamilie. Tegenwoordig wordt het bedrijf gerund door Wilko, die het ambachtelijke vakmanschap van zijn vader Wim Peters van jongs af aan kreeg bijgebracht.

 

ONZE DIENSTEN

Plat Dak lekkage

Een dak lekkage van uw huis is een zeer vervelende vorm van lekkage omdat het een tijd kan duren voordat dit zichtbaar wordt. Ineens ziet u het, een lek in het dak tijdens een hevige regen- of stormbui.

U moet nu direct in actie komen en het dak met spoed laten repareren,

SNELLE DESKUNDIGE SERVICE

Dakdekkers bedrijf Peters uit Landgraaf heeft zich gespecialiseerd in het snel en vakkundig oplossen van plat dak lekkages. De meeste dakdekkers bedrijven richten zich vooral op het plaatsen van daken en hebben daarom minder of geen tijd in kleine spoedklussen zoals lekkages.

Dakdekker inhuren

Bent uzelf handig en u heeft niet de kennis, dan kunt u mij ook inhuren en we maken het dan samen.

Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

Wat onze klanten zeggen…

“Plotselinge lekkage in de garage dat ook voor schade kon zorgen in ons woonhuis. Daar waar sommige dakdekkers aangaven geen tijd te hebben?! was dakdekkersbedrijf Peters professioneel en flexibel genoeg om toch tijd te maken . Men heeft na telefonisch contact in de ochtend de lekkage s’middags opgelost en ook meteen een constructiefout in de afvoer van regenwater bij hevige buien aangepakt. Complimenten voor de snelle en vriendelijke service. Kwaliteit en prijsverhouding ook prima. Heel fijn dat zij het verschil weten te maken. Een aanrader.”

Magteld

RECENTE REPARATIES EN OPDRACHTEN

Nieuw dakbeschot

Het oude dakbeschot (spaanplaat) is zodanig gezakt zodat er gewoon plassen water staat tussen de balken. Dit dak hebben wij uiteraard voorzien van nieuw dakbeschot, type O.S.B. 19mm dik.

Hemelwater afvoer

De hemel water afvoer is door ons extra verdiept, zodat deze sneller het water afvoert.

Lichtkoepel

Het plat dak is door ons voorzien van een nieuwe dubbelwandige lichtkoepel.

Schoorsteen lekkage

Zelfs de schoorsteen is door ons ingepakt met dakbedekking, zodat de baksteen geen water meer kan opnemen, en niet meer voor lekkage,s kan zorgen.

Inbranden CV Pijp

Het opnieuw inbranden van een cv pijp.

Dakdekking vervangen

Het plat dak is door ons voorzien van nieuwe dakbedekking
SNELLE SERVICE VOOR UW PLAT DAK LEKKAGE!

ADRES (Alleen op afspraak):
Kampstraat 6
6371 AB Landgraaf
Limburg, Nederland

Bel ons: 06 83698918