UW DAKWERK & ONDERHOUD!

HEEFT U EEN SPECIALIST NODIG VOOR EEN REPARATIE,
RENOVATIE OF ONDERHOUD AAN UW DAK?

Gratis dakinspectie

Dakbedekking

Voor ieder dak zijn er verschillende soorten dakbedekking mogelijk rondom Breda en Den Bosch. Zo zijn bepaalde soorten geschikt voor platte daken en andere typen weer voor hellende daken. Bij R&H Dakwerken uit Vught werken wij met verschillende typen dakbedekkingen, zoals dakpannen, dakshingles, bitumen, EPDM, riet en nog veel meer.

Lees verder

Dakgoten

Wilt u uw dakgoot laten vervangen in Den Bosch of elders in Noord-Brabant? Voor alles op het gebied van dakgoten kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om een reparatie, renovatie of de aanleg van een nieuw hemelwaterafvoersysteem: onze dakdekkers uit Vught zijn ervaren in alle typen dakgoten.

Lees verder

Dakissolatie

Een goede dakisolatie bespaart veel energie, zeker wanneer de zolder of aanbouw bij u in Noord-Brabant als leefruimte wordt gebruikt en verwarmd wordt. Daarnaast is een goed geïsoleerd huis comfortabeler en beter voor het milieu. R&H Dakwerken uit Vught, Noord-Brabant, helpt u graag met het isoleren van een plat dak of een hellend dak.

Lees verder

Dakreparatie

Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor uw dak gerepareerd moet worden. Het belangrijkste is dat dit snel en deskundig gebeurt door een vakkundige dakdekker, zodat er geen bijkomende schade ontstaat door bijvoorbeeld een lekkage. Dakschade? Gelukkig zijn wij ervaren dakdekkers die uw getroffen dak er snel bovenop helpen zodat u weer een veilige thuishaven heeft. R&H Dakwerken is actief in o.a. de regio’s Den Bosch, Rosmalen en Vught.

Lees verder

Lood, Koper en zinkwerk

Voor ieder dak is er van alles mogelijk. Zinken daken, dakgoten en andere zinkconstructies behoren tot onze specialiteiten bij R & H Dakwerken. Met lood, koper & zink kan praktisch alles door ons vervaardigd en gerepareerd worden. Mooi lood-, koper- en zinkwerk kan uw dak veel uitstraling geven. Een goede afwerking zorgt voor een verzorgde indruk. R&H Dakwerken heeft daarom veel ervaring opgedaan met lood-, koper- en zinkwerk.

Lees verder

Schoorstenen

Wij kunnen niet alleen uw schoorsteen vegen, maar zijn ook gespecialiseerd in het renoveren, vernieuwen en vervangen van schoorstenen rondom Vught en elders in Noord-Brabant. Heeft u een schoorsteen thuis? Zorg dan dat de schoorsteen goed trekt, want als de verbrandingsgassen niet weg kunnen, komt er koolmonoxide in de kamer. Vogelnesten, stenen of bladeren in de schoorsteen kunnen ook de trek verminderen. Laat tijdig de schoorsteen bij u in Noord-Brabant controleren en zorg voor regelmatig onderhoud.

Lees verder

Totaalonderhoud

Tijdens een dak inspectie controleren wij de kwaliteit van uw dak. Er wordt onder andere gekeken of uw dak mankementen heeft die in de toekomst lekkage en schade kunnen geven. Door preventieve inspecties voorkomt u dus grote schadeposten.

Lees verder

ONS BEDRIJF

R&H Dakwerken levert alle producten en diensten op het gebied van dakbedekking, om zo uw huis in Noord-Brabant droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van hellende of platte daken.

Wij zijn zeer gedreven in het bieden van advies en het meedenken over daktoepassingen. Ook onderhoud van uw dak is van essentieel belang. Daarom werkt R&H Dakwerken met vaste scherpe prijzen voor onze all-in onderhoudsovereenkomsten.

Ons dakdekkersbedrijf voert dakbedekking uit in heel Noord-Brabant. Wij werken vakkundig tegen een eerlijke prijs en garanderen daarbij uitstekende service.

 

NEEM CONTACT OP

Heeft u een specialist nodig voor een reparatie, renovatie of onderhoud aan uw dak? Met de ervaring en vakkundigheid van ons dakdekkersbedrijf uit Vught, Noord-Brabant, staan wij graag voor u klaar op het gebied van dakbedekking.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

CONTACTFORMULIER

 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
HEEFT U EEN DAK SPECIALIST NODIG?
BEL ONS DIRECT VOOR EEN GRATIS DAKINSPECTIE

073 – 6898222

Gespecialiseerd in alle typen daken

Wij maken, renoveren, repareren en onderhouden alle typen daken; platte daken, shingles daken, rieten daken, bitumen daken, leien daken en pannendaken. Ook werken wij met schoorstenen, dakvensters, isolatie, boeiboorden en vervangen we dakgoten.

Deskundig en goed opgeleid personeel

Ons dakdekkersbedrijf is jong en innovatief en onze dakdekkers in Noord-Brabant zijn vertrouwd met alle soorten dakbedekking. Zij hebben goede kennis van zaken en door hun vakmanschap zullen zij uw dak op een professionele en toepasselijke manier beoordelen.

Snel, vakkundig en volgens afspraak

Wij denken graag met u mee en geven zo nodig advies. Als professioneel dakdekkersbedrijf uit Noord-Brabant zorgen we voor een vakkundige afwerking en kunt u alle soorten dakbedekking aan ons overlaten.

Werkzaam in heel Noord-Brabant

Ons dakdekkersbedrijf is gevestigd in Vught en werkzaam in de gehele provincie Noord-Brabant. Ook zijn wij 24 uur per dag te bereiken voor spoedreparaties door bijvoorbeeld een lekkage of voor andere spoedklussen.

ONZE PROJECTEN

Neem contact met ons op

Heeft u een specialist nodig voor een reparatie, renovatie of onderhoud aan uw dak? Met de ervaring en vakkundigheid van ons dakdekkersbedrijf uit Vught, Noord-Brabant, staan wij graag voor u klaar op het gebied van dakbedekking. Neem contact met ons op voor meer informatie.

25 jaar ervaring
Deskundig personeel
Snel & Vakkundig
5 jaar garantie

Jan Damen

“Snel en netjes afgewerkt door de mannen van R&H Dakwerken. Mijn volgende klus met het dak gaat weer naar hen”

Nicole van den Heuvel

Nicole van den Heuvel

“Fijn dat ze snel langs konden komen om de werkzaamheden op te nemen voor het opmaken van een offerte. Daarbij ook de keuze gekregen tussen 2 verschillende materialen dakbedekking.“

Janneke Dekkers

Janneke Dekkers

“R&H Dakwerken heeft ons zeer goed geholpen tegen een eerlijke prijs. Wij raden hen zeker aan.”