• Levering en plaatsing in heel Nederland
  • Wij nemen alle zorgen uit handen
  • Persoonlijke, unieke en betaalbare grafmonumenten
  • 25 jaar garantie

Ewijk Grafstenen, voor de mooiste herinnering

Een grafsteen voor iedereen

Bekijk ons assortiment
Frans van Ewijk | Adviseur
Direct advies nodig? Neem contact op met Frans
klantenvertellen logo
Wij scoren een 9.4 / 10 ­
uit 220 beoordelingen
  • Levering en plaatsing in heel Nederland
  • Wij nemen alle zorgen uit handen
  • Persoonlijke, unieke en betaalbare grafmonumenten
  • 25 jaar garantie
Ewijk Grafstenen, voor de mooiste herinnering

prijs vanaf: €1980,00

Ewijk Grafstenen, voor de mooiste herinnering

prijs vanaf: €2600,00

Ewijk Grafstenen, voor de mooiste herinnering

prijs vanaf: €2100,00

model-3

Grafstenen

ruwe-grafstenen

Ruwe natuurstenen & zwerfkeien

urnengrafstenen

Algemene- & urnengrafstenen

kindergrafstenen

Kindergrafstenen

staande-grafstenen

Staande grafstenen

dubbele-grafstenen

Dubbele grafstenen

bronzen-belettering

Grafsteen belettering

accessoires

Grafsteen accessoires

Wij ontzorgen.

Bij het kiezen van een grafsteen zijn veel
keuzes te maken. Ewijk Grafstenen is hier in
gespecialiseerd om u een persoonlijk, op maat
gemaakt advies te geven, rekening houdend
met uw wensen en budget.

Lees verder

Levering en plaatsing in heel Nederland

Ewijk Grafstenen levert en plaatst grafstenen in
geheel Nederland zonder extra kosten,
waarbij we 10 tot wel 30% goedkoper zijn.

Lees verder

Ewijk Grafstenen

• Betaalbaar
• Maatwerk
• Volledig verzorgd
• 25 jaar garantie

Wat klanten
over ons zeggen.

Wij waarderen uw mening en inbreng.
Deel ook uw ervaring en plaats een recensie.

Benieuwd naar de mening
van onze klanten?

  • Heel fijn

    Samen met Frans het grafmonument voor mijn man ontworpen. Frans had aan enkele woorden genoeg en maakte een mooie 3d tekening op de computer. Met stomheid geslagen over hoe hij mijn wensen om zette in een monument, het is prachtig geworden!
    Het monument is ook snel geplaatst, zo fijn!

    - Rianne

  • Uitstekende service

    Vorig jaar is ons zoontje overleden. Na enig zoekwerk zijn we uitgekomen bij Ewijk Grafstenen. Na een ontvangst van ongeveer 2 uur, waarin al onze wensen werden aangehoord kregen wij binnen enkele dagen de offerte. Deze voldeed volkomen aan het geen was toegezegd. Hierop hebben wij de opdracht gegeven voor het leveren en plaatsen van een mooie steen voor ons zoontje. Inmiddels is deze geplaats en krijgen wij van iedereen complimenten voor het grafje van onze trots. Deze complimenten komen dus zeker toe aan Ewijk Grafstenen.

    - Ronald en Isabella

Kort over ons
Op zoek naar een grafsteen? Dan helpen wij u graag. Ewijk Grafstenen is al jarenlang gespecialiseerd in grafstenen zoals ruwe-natuurstenen, zwerfkeien als grafsteen en kindergrafstenen. Wij hebben een standaard assortiment grafstenen en bieden ook de mogelijkheid tot het samenstellen van een persoonlijk ontworpen grafmonument. Wij helpen u graag zodat u de soort grafsteen vindt die u voor ogen had. Wij snappen maar al te goed dat u bij de uitvaart van een dierbare veel keuzes moet maken. Daarom staan we u met persoonlijk advies bij. Van uitleg over wat de mogelijkheden zijn tot waar we grafmonumenten Amsterdam plaatsen, we helpen u graag.

Een grafsteen voor uw budget
Of u op zoek bent naar een exclusief grafmonument in de hogere prijsklasse of wanneer u gebonden bent aan een bepaald budget, adviseren wij u graag hierin en kijken we naar de passende mogelijkheden. Bekijk voorbeelden van onze grafstenen op onze website, we geven u graag meer informatie tijdens een vrijblijvende afspraak. U kunt ook voorbeelden van grafstenen bekijken bij één van onze showrooms. Zo heeft u een duidelijk beeld over de mogelijkheden. Dat u tevreden met het resultaat bent, is ons ultieme doel. U kunt op onze ervaring vertrouwen.

Grafstenen ontwerpen
Grafstenen ontwerpen doen we met zorg. Onze website is een hulpmiddel bij het maken van uw keuze. Zowel qua model grafsteen als (de combinatie van) materiaalsoorten zijn de mogelijkheden haast onbeperkt. Van zwart graniet tot versteend hout of modern RVS, de keuze is aan u. Of u nu een simpele liggende steen wilt of eerder uw oog laat vallen op bijzondere grafstenen of houten grafmonumenten, we helpen u graag. We hebben ervaring met allerlei soorten graven en geven u dan ook graag persoonlijk advies waarbij we naar wens een grafsteen ontwerpen. Het liggende gedeelte en de staande steen kunnen hierbij dan ook verschillen van materiaal, zoals glas, versteend hout, kunststof en meer. Daarna kunt u nog grafsteen tekst toevoegen, kiezen voor een (porselein) foto en passende grafsteen accessoires.

Een passende grafsteen kiezen
U kunt bij Ewijk Grafstenen terecht voor een uitgebreide collectie aan ruwe grafstenen, natuursteen grafmonumenten, hartvormige grafstenen, zwerfkeien grafstenen en dubbele grafmonumenten. Ook levert Ewijk Grafstenen glazen grafmonumenten en kunststof grafmonumenten. Onder het menu ‘grafstenen’ vindt u hierover meer details. We kunnen u bovendien voorzien van grafstenen voor familiegraven. Kijk verder op onze website voor voorbeelden van grafstenen en grafmonumenten. U kunt ook naar grafsteen voorbeelden komen kijken in één van onze showrooms. Hiervoor kunt u een vrijblijvende afspraak maken op onze website.

Voordelig een grafsteen kopen bij Ewijk Grafstenen
Een grafsteen kopen bij Ewijk Grafstenen is 10 tot 30 procent voordeliger dan bij collega-bedrijven. Dit komt o.a. door een efficiënt inkoop-/verkoopbeleid. Bij ons kunt u dan ook terecht voor exclusieve grafstenen in het hoger prijsklasse segment, maar ook voor goedkope grafstenen. Uiteraard leveren wij alleen A-kwaliteit materiaal. Onze prijsopgaven zijn compleet, u hoeft u dus geen zorgen te maken over extra kosten.

Inclusief bij uw grafsteen
Getoonde aanbieding prijzen zijn inclusief BTW, fundering, 100 gezandstraalde tekens, het plaatsen van het grafmonument en de aanvraag van de vergunning. Bent u op zoek naar goedkope grafstenen? Bekijk dan onze grafsteen aanbiedingen.

Plaatsen van de grafsteen
Ewijk Grafstenen plaatst grafstenen in heel wat steden. Zo plaatsen we in de gemeente Amsterdam bij begraafplaatsen, zoals Begraafplaats de Nieuwe Ooster, Begraafplaats de Nieuwe Noorder, Stichting Begraafplaats St. Barbara, Begraafplaats Vredenhof en begraafplaats Zorgvlied. We plaatsen ook grafstenen Rotterdam, grafstenen Den Haag en grafstenen in Utrecht, Doorn Amersfoort, Zeist en Laren. Ook voor grafstenen Ede helpen wij u graag.

Zeker, bij onze showrooms kunnen we u tientallen modellen en materialen tonen. Zo krijgt u een beter beeld van welke materialen, vormen en belettering er allemaal mogelijk is. Wij kunnen u dan meer informatie geven. U bent dus van harte welkom bij één van onze showrooms. Gelieve hiervoor een vrijblijvende afspraak te maken.

Tijdens een vrijblijvend, oriënterend gesprek bespreken we uw wensen. Heeft u al iets voor ogen of heeft u geen idee? We kunnen u verschillende voorbeelden tonen om u te inspireren. U kunt ook de grafstenen in onze showroom bekijken. We kunnen u uitleg geven over elke stap van het proces en alle mogelijkheden qua materialen, belettering, accessoires en meer.

Vrijwel alle vormen zijn mogelijk bij de keuze van een grafsteen. Er kan worden gekozen uit diverse modellen aan de hand van foto’s van eerder geplaatste grafstenen en grafstenen in onze showroom. Ook een eigen idee voor een grafsteen kan worden omgezet in een 3D-model en zo worden uitgewerkt.

De levertijd van een grafsteen is afhankelijk van het soort grafsteen dat er werd besteld. Zo kan een ruwe natuursteen soms al na 3 of 4 weken worden geplaatst, terwijl de levertijd van een granieten grafsteen doorgaans 12 tot 16 weken is.

Ewijk Grafstenen levert en plaatst grafstenen in heel Nederland, zonder extra kosten.

Er zijn verschillende materialen mogelijk om een grafsteen mee te ontwerpen. Er kan worden gekozen voor bekende materialen zoals natuursteen of glas, maar ook nieuwere materialen zoals cortenstaal, RVS en kunststof behoren tot de mogelijkheden.

Uiteraard. U kunt altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of ons bellen op +31332584729. Lees ook zeker ons handboek “Voorbereiding op de aanschaf van een grafmonument“.

©2015 Ewijk Grafstenen · · gemaakt met liefde door JVH webbouw
×

Stel uw vraag via WhatsApp!

Dank voor uw interesse in ons bedrijf. Waarmee kunnen we u van dienst zijn? Als u een vraag heeft klik hieronder, of mail naar info@ewijkgrafstenen.nl.

×