Gecertificeerde Speeltoestellen

Houtplezier Speeltoestellen

Houtplezier ontwikkelt, produceert en levert hardhouten speeltoestellen voor alle leeftijden. Van peuters tot pubers een passende speelplek!

Waarom zou u kiezen voor ons?

Houtplezier.nl

Houtplezier heeft speeltoestellen voor de speeltuin, het speelplein en het schoolplein. Onze hardhouten speeltoestellen zijn ontwikkeld voor intensief gebruik in de openbare ruimte. Ze prikkelen de fantasie en stimuleren de motorische en sociale ontwikkeling van kinderen.

De houten speeltoestellen zijn gemaakt van zeer duurzame en onderhoudsarme materialen; zoals Bilinga hardhout met FSC® keurmerk, HDPE kunststof en RVS onderdelen. Onze producten hebben een zeer lange levensduur. Zo heeft u jarenlang plezier van onze speeltoestellen!

Iedereen kan meespelen

Breed product assortiment

Houtplezier heeft een breed assortiment speeltoestellen voor elke leeftijd en doelgroep. Wij kunnen voor elke doelgroep een passende speeltuin inrichten. Onze speeltoestellen zijn zo ontworpen dat ze veel speelwaarde bieden voor een brede leeftijdsgroep. Hierdoor zijn de speeltoestellen van Houtplezier zeer geschikt voor schoolpleinen en openbare speelplaatsen.

Op onze website kunt u een compleet overzicht vinden van onze producten. Daarnaast geven wij graag, vrijblijvend, advies. Bekijk hier online onze catalogus.

Vraag onze speeltoestellen catalogus aan!

Vraag geheel vrijblijvend onze catalogus aan voor een compleet overzicht van ons assortiment hardhouten speeltoestellen.