Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Welcome to my site.

Villeneuve ziet wat Verstappen een betere coureur maakt

dinsdag, 16 april, 2024

Max Verstappen maakt ook dit seizoen weer veel indruk in de Formule 1. De Nederlandse regerend wereldkampioen heeft nog geen fout gemaakt, en hij is veel sneller dan zijn concurrenten. Jacques Villeneuve denkt dat Verstappens simrace-avonturen kunnen helpen bij zijn huidige vorm.

‘Wolff vroeg Verstappen om Marko mee te nemen naar Mercedes’

dinsdag, 16 april, 2024

In de afgelopen weken gingen er veel geruchten rond over de toekomst van Max Verstappen. De Nederlander werd in verband gebracht met een overstap naar Mercedes. Het lijkt er op dat Toto Wolff tegen Verstappen heeft gezegd dat hij Helmut Marko ook mag meenemen.

Video: Hoe Ricciardo de show stal in China – 2018

dinsdag, 16 april, 2024

Daniel Ricciardo was in 2018 on fire. Met name zijn wedstrijd in China, waar aanstaand weekend de volgende Grand Prix wordt gehouden, was er één om niet snel te vergeten. Toentertijd in de Red Bull met Max Verstappen als teamgenoot stal de 'Honey Badger' de show in de slotfase met strakke uitremacties op opponenten in de [...]

Alpine strikt nieuw talent uit Singapore

dinsdag, 16 april, 2024

Het Alpine F1 Team heeft Formule 4-coureur Kabir Anurag toegevoegd aan de Alpine Academy. De rijder uit Singapore zal in het seizoen 2024 met US Racing deelnemen aan het Italiaanse Formule 4- en Euro 4-kampioenschap. Het talent deed aan het begin van het jaar al mee in de Formula Winter Series en reed in 2023 al enkele races in de F4 [...]

Formule 1 zet flinke stappen met duurzaamheidsambities

dinsdag, 16 april, 2024

Het is geen geheim dat de wereld aan het veranderen is. Ook de Formule 1 zal mee moeten doen met het verduurzamen, en dat willen ze ook doen. De sport heeft in het afgelopen jaar flinke stappen gezet, zo blijkt uit een rapport dat ze vandaag vrij hebben gegeven.

Strijdbare Wolff wil uitdagingen aangaan in China

dinsdag, 16 april, 2024

Aankomend weekend wordt op het circuit van Shanghai de Chinese Grand Prix verreden. Na een afwezigheid van vijf jaar keert de race weer terug en dat zorgt voor de nodige vraagtekens. Mercedes-teambaas Toto Wolff geeft in ieder geval aan dat hij er enorm veel zin in heeft.

Villeneuve twijfelt aan intenties van Audi

dinsdag, 16 april, 2024

Over anderhalf jaar betreedt Audi de Formule 1. De Duitse autofabrikant is hard bezig met het ontwikkelen van hun krachtbronnen en ze hebben inmiddels de overname van het team van Sauber aangekondigd. Jacques Villeneuve vraagt zich echter af wat de intenties van Audi zijn.

Formule E-uitspraken Verstappen vallen goed bij Vergne

dinsdag, 16 april, 2024

Jean-Eric Vergne is blij met de positieve uitspraken van viervoudig F1-kampioen Max over de Formule E. De elektrische klasse wordt niet altijd op waarde geschat volgens Vergne, maar de Fransman is verheugd dat Verstappen daar anders over denkt. De Red Bull-coureur vindt onder andere dat daar veel talent rond rijdt en dat de serie een hoog [...]

‘F1-rechten worden niet voor 3, maar voor 5 jaar verkocht’

dinsdag, 16 april, 2024

Het is nog steeds niet helemaal duidelijk wie de Formule 1 vanaf volgend jaar gaat uitzenden in Nederland. Meerdere partijen azen op de uitzendrechten, maar er is nog geen definitief groen licht. Het lijkt er in ieder geval wel op dat het gaat om een deal van vijf jaar, in plaats van drie jaar.

Horner ontkent problemen met 2026-project

dinsdag, 16 april, 2024

De nieuwe reglementen van 2026 komen steeds dichter bij. Red Bull is bezig met de ontwikkeling van hun eigen krachtbronnen, maar volgens het geruchtencircuit gaat dat nog niet helemaal naar wens. Volgens Christian Horner klopt daar helemaal niets van en worden alle doelen behaald.