•            5/5  (384 reviews)
  •  Geen aanbetaling vooraf
  •  Groot netwerk, hoog slagingspercentage
  •  Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Makelaar Rotterdam: klein kantoor, grote resultaten

@WORK is dé makelaar in Rotterdam. Betrokken, slagvaardig en professioneel.
Wij helpen je graag aan een woning!

Gratis verkooptaxatie of aankoopgesprek Aankoopmakelaar
Beste makelaar 2023

@WORK is dé makelaar in Rotterdam en
Den Haag met de echte 010-mentaliteit

Als woningzoekende heb je een beeld van je droomhuis. Maar daaraan komen is makkelijker gezegd dan gedaan. Daar kun je wel wat hulp bij gebruiken van een doorgewinterde makelaar in Rotterdam die jou alle aandacht geeft die je nodig hebt. Geen traditioneel kantoor met makelaars voor wie je een nummer bent, maar één vaste contactpersoon die zich wijdt aan het vinden van jouw nieuwe woning in Rotterdam.

@WORK Makelaardij breekt met de traditionele aanpak. Met onze 010-mentaliteit en 20+ jaar ervaring boeken wij keer op keer het beste resultaat. Niet voor niets hebben wij een klantbeoordeling van 9,8*: we staan voor je klaar wanneer het jou uitkomt. Soms is dat in de avonden en weekenden. En dat vinden wij prima, want creativiteit en betrokkenheid zijn essentieel voor ons.

Als makelaars staan wij altijd naast jou. We houden van ons vak — én van Rotterdam en omstreken. In de regio hebben wij een naam en netwerk opgebouwd. Als klant profiteer je van onze gunfactor en expertise. Je slagingskans is heel hoog! En mocht het toch niet lukken, dan betaal je niets: we rekenen alleen provisie bij een goed resultaat. Hét motto: 'No cure, no pay.' Bovendien betaal je niet voor de dingen die je zelf graag wilt doen. Wel zo eerlijk.

Dit krijg je bij de aankoopmakelaar van @WORK Makelaardij:

Aanbevelingen
via Google

4,9/5

o.b.v. 401 beoordelingen

Trustoo Score

9,8

o.b.v. 362 beoordelingen

Funda
aankoopbegeleiding

9,8

o.b.v. 165 beoordelingen

Gecertificeerd (2023)
International Property
Specialist (CIPS) /
National Association of
REALTORS® award

Logo National association of realtors

Persoonlijke benadering

@WORK Makelaardij is geen doorsnee kantoor. Wij onderhouden graag een zeer persoonlijk en leuk contact met onze klanten. Daarom starten we met een uitgebreide kennismaking, waarbij we de actuele stand van de woningmarkt in Rotterdam bespreken en je tips en adviezen geven.

Besluit je om ons in te schakelen om als aankoopmakelaar of verkoopmakelaar in Rotterdam? Dan krijg je een vaste contactpersoon bij wie je altijd terecht kan.

Flexibiliteit

Bij @WORK Makelaardij draait het traject om jóu. Wij hanteren flexibele werktijden, zodat we je te woord kunnen staan wanneer dit jou het beste uitkomt. Je kan dus ook buiten kantoortijden bij ons terecht. Hebben we vrijdag een woning bezichtigd en moeten we maandag een bod doen? Dan bellen wij je op zondag om te overleggen.

Daarnaast bieden we dienstverlening in het Nederlands en Engels. Zodat jij kan communiceren in de taal waarin je je het prettigst voelt.

De laagste koopsom

Als je zelf probeert om je woning te kopen is de kans groot dat je teveel betaalt, onderhandelen is immers een vak apart!  Schakel je @WORK Makelaardij in dan koop je voor de laagst mogelijke prijs en bespaar je veel tijd! Vaak sluiten we een transactie onder de marktwaarde omdat we jouw belangen voorop stellen.

Kortom, je verdient je investering dubbel en dwars terug.

Proactieve aanpak

Als je besluit om met ons aan de slag te gaan, stropen wij de mouwen op en gaan we aan de slag. We zijn lokaal actief en zetten ons brede netwerk in Rotterdam en omstreken voor je in. Heb je tussentijds advies nodig? Dan kan je bij ons terecht.

Een aanbetaling doen is niet nodig. Geen resultaat = geen kosten.

Makelaars met véél kennis van Rotterdam

Al jarenlang is Rotterdam 'onze' stad. Daarnaast zijn we goed thuis in Den Haag. Het voordeel van deze regionale specialisatie is dat we lokaal heel goed op de hoogte zijn. We hebben een groot netwerk en genieten veel vertrouwen binnen de branche. Dit levert jou voordeel op: deals die individuele (ver)kopers niet voor elkaar krijgen, sluiten wij wél. Vanwege onze reputatie en gunfactor in de regio.

Woningaanbod

ROTTERDAM
€ 250.000
Te koop
Bonaventurastraat 86 a
Wil jij dagelijks kunnen genieten van alles - en dat is veel - wat Rotterdam te bieden heeft? Mooi, want daar is dit gerenoveerde pareltje van een stekkie aan de Bonaventurastraat de uitgelezen plek voor! De woning is circa 96.m²…
Rotterdam
€ 375.000
Te koop
Doctor Hekmanstraat 92
Hey, starter of doorstromer! Wil jij straks heerlijk wonen in een karakteristiek stukje Rotterdam? Dan is het tijd om jouw spullen te verhuizen naar dit leuke hoekappartement aan de Doctor Hekmanstraat! De woning heeft, met haar goede basis, twee slaapkamers…
Rotterdam
€ 465.000
Te koop
Rodenrijsestraat 19 b
Ben jij op zoek naar een huis met het karakter van toen en het comfort van nu? Dan ben je bij deze gave woning in Rotterdam, letterlijk, aan het juiste adres! Dit pareltje beschikt, met haar oppervlakte van circa 114m²,…

makelaar Rotterdam

Gratis waardebepaling én taxatie

De eerste stap bij het verkopen van je woning? Bepalen hoeveel je huis waard is. Bij @WORK Makelaardij profiteer je van een vrijblijvende gratis waardebepaling.

Onze werkwijze:

  • We bezoeken je woning (wanneer het jou uitkomt)
  • We taxeren de reële marktwaarde, bekijken de kansen in de Rotterdamse woningmarkt en maken een schatting van de verkooptijd
  • Je krijgt tips om je woning aantrekkelijker te maken voor kopers
  • Je ontvangt informatie over de verkoopmogelijkheden
  • We geven je inzicht in onze pakketten en de courtagekosten

"Wil heeft ons fantastisch geholpen met de verkoop van ons huis. Hij heeft ons begeleid bij elke stap. Zowel persoonlijk als via de whatsapp of email gaat de communicatie heel soepel. Ook door zijn goede contacten konden we de financiële perikelen in vertrouwen bij hem neerleggen.”

Huis verkopen in Rotterdam? Kies de makelaar die bij jóu past

Met welke verkoopprijs ga je de markt op? Moet je nog investeren in je huidige woning? Wat houdt een waardestijging- of daling in? Dankzij onze ervaring als makelaars in Rotterdam, ons doorzettingsvermogen en onze kennis van de Rotterdamse markt weten wij voor iedereen de beste aanpak op te stellen.

Gratis taxatie

Verkoop met @WORK: alle voordelen op een rij

Een woning kopen is méér dan enkele mooie kiekjes op Funda plaatsen. Wij helpen jou met:

  • Plaatsing van je woning op veel meer goed bezochte verkoopsites
  • Toegang tot de modernste verkoopkanalen
  • Een perfecte, unieke restyle 3D-presentatie én een mooie video van je woning
  • Meer afspraken dan bij andere makelaars, omdat we flexibele werktijden hanteren en echt iedereen laten komen

"Wil heeft ons fantastisch geholpen met de verkoop van ons huis. Hij heeft ons begeleid bij elke stap. Zowel persoonlijk als via de whatsapp of email gaat de communicatie heel soepel. Ook door zijn goede contacten konden we de financiële perikelen in vertrouwen bij hem neerleggen.”

Woning kopen in Rotterdam? Vermijd de kat in de zak

Wat is een pand écht waard? Hoeveel kan je (onder)bieden? Is de fundering op orde of loop je hiermee risico? Kan je veel onderbieden of neemt de makelaar je dan niet meer serieus? Op de huidige woningmarkt in Rotterdam is snel handelen nog steeds een must voor het beste resultaat.  Daarom heb je een ervaren, professionele makelaar uit Rotterdam nodig die direct schakelt. Wij leven ons in jouw wensen in en steken de handen uit de mouwen!

Woning kopen in Rotterdam? Vermijd de kat in de zak

Wat is een pand écht waard? Hoeveel kan je (onder)bieden? Is de fundering op orde of loop je hiermee risico? Kan je veel onderbieden of neemt de makelaar je dan niet meer serieus? Op de huidige woningmarkt in Rotterdam is snel handelen nog steeds een must voor het beste resultaat.  Daarom heb je een ervaren, professionele makelaar uit Rotterdam nodig die direct schakelt. Wij leven ons in jouw wensen in en steken de handen uit de mouwen!

Verkoper, Move.nl

Gedurende het volledige verkoopproces ben jij nauw betrokken. Samen zorgen we ervoor dat jouw huis of appartement optimaal en uitgebreid op de markt wordt gepresenteerd. Via het MOVE.NL verkoopdossier word je continu op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen. Op Move.nl vind je een actielijst met de vereiste taken. De volgende zaken worden in overeenstemming met de AVG via Move.nl gecommuniceerd:

  • Woningpresentatie (foto's, brochure, teksten, plattegronden, enz.)
  • Aanvullende documenten met betrekking tot de woning zijn hier beschikbaar.
  • Persoonsgegevens aanleveren en controleren.
  • Identiteitsbewijs uploaden en anonimiseren (foto,
  • BSN-nummer en handtekening worden automatisch geanonimiseerd).
  • Documenten inzien die de makelaar ter beschikking stelt (bijvoorbeeld de koopovereenkomst).
  • Lijst van Zaken en vragenlijst gemakkelijk invullen.
  • Documentatie over de woning uploaden.
  • Overzicht van relevante data.
  • Contactgegevens van de makelaar.
  • Zo heb je alle benodigdheden binnen handbereik voor een probleemloze verkoop!

Wanneer er een koper is gevonden (nadat jij live de biedingen ziet binnenkomen) vindt u de concept- en getekende koopovereenkomst terug in uw Move-account. Op die manier kun je veilig en eenvoudig de koopovereenkomst ondertekenen. Zo wordt het verkoopproces veilig en contactloos afgerond.

Jouw Rotterdamse woning-avontuur vandaag nog starten? Verken de mogelijkheden nú

Benieuwd naar onze diensten? Neem gerust contact met ons op om jouw mogelijkheden te bespreken tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Woningmarkt 2024- ervaren makelaar Wil Jansen deelt zijn visie

Woningmarkt 2024: ervaren makelaar Wil Jansen deelt zijn visie

Stijgende of dalende huizenprijzen? Een lage of hoge inflatie? Een stabiele of hogere hypotheekrente? Veel aspirant-verkopers en potentiële kopers willen weten wat dit jaar voor hen in petto heeft. Heb jij om die reden ook de term ‘woningmarkt 2024’ gegoogeld? In dit artikel deelt ervaren makelaar Wil Jansen zijn visie! Verwachting huizenprijzen: de afgelopen maanden […]

EnglishDutch