Welkom

Welkom bij Cattery The Sunkids, wij zijn een Cattery gespecialiseerd in Perzische langhaar katten.

Al sinds 1982 zijn wij als gezin met deze hobby bezig! Wij hebben voor het ras Perzische langhaar gekozen omdat wij het belangrijk vinden dat de katten mensgericht zijn en dus echt een vriend van de mens is, en onderdeel van het gezin.

Bij dit ras is dat vanwege selectief fokbeleid zeker het geval! Voorop staat dat wij een geschikt katten-huisgenootje vinden welke voldoet aan de verwachtingen van zijn of haar toekomstige baasjes. 

Wij zien onze Perzische langhaar katten dan ook als sociaal onderdeel van ons gezin. De basis voor een onbevangen kat begint al vanaf hun geboorte, veel liefde, aandacht en veel indrukken en dus een zeer stabiel karakter, en dat is nu juist waar wij bekend om staan! Bij wijze van grap zeggen we dan ook altijd: “als ze ons doorstaan hebben, doorstaan ze alles!”
Al onze Perzische langhaar katten blinken dan ook uit in karakter en komen altijd direct even kennismaken met de visite.

Na het overlijden van onze vrienden van Cattery Britomartis hebben we een aantal katten van hun binnen onze familie mogen opnemen.

Hun wens was dan ook dat hun Cattery zou blijven bestaan en zo is het gekomen dat een van onze dochters de Cattery Britomartis heeft voortgezet .

Een aantal van de genoemde poezen zijn dan ook van haar en zullen dan ook de stamboomnaam van Britomartis meekrijgen.

Deze kittens zullen op dezelfde manier worden grootgebracht als u van ons gewend bent.

Inmiddels hebben we een grote katten-vriendenkring opgebouwd en we zijn trots dat via mond-tot-mond “reclame” ook anderen bij ons hun kattenhuisvriend hebben gevonden.

Via deze website willen wij u een blik gunnen in ons leventje met alle dieren om ons heen en mogelijk vindt u in de kraamkamer wel de Perzische langhaar kat die u zoekt.

Wij wensen u veel kijkplezier en hopen dat u een berichtje achterlaat via ons contactformulier.

Familie Nederhand.