Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland
Armogan horlogesDamasko horlogesDavosa horlogesElysee horlogesEpos horlogesGlycine horlogesIngersoll horlogesIron Annie horlogesJunkers horlogesLaco horlogesMeccaniche Veneziane horlogesOutlet horlogesRSC horlogesSeiko horlogesTag Heuer horlogesZeppelin horloges

de populairste horloges op bensontrade.nl

Officieel dealer

BensonTrade is officieel dealer van vele merken.

Gratis verzending

Uw bestelling wordt gratis verzonden binnen Nederland.

28 dagen bedenktijd

Uw horloge of watchwinder 28 dagen op zicht? Bij ons geen probleem!

Kortingsysteem

Spaar tussen de 5% en 12,5% korting op uw volgende bestelling!

Horloges bij BensonTrade

Als officieel dealer van bekende horlogemerken zoals Fortis, Meccaniche Veneziane, Junkers en Epos met meer dan 18 jaar ervaring op gebied van horloges, watchwinders, horlogeboxen en horlogebandjes biedt BensonTrade u zekerheid en een uitstekende service.

Met een ruim aanbod van meer dan 40 horlogemerken vindt u bij ons altijd het geschikte horloge. Wij bieden herenhorloges en dameshorloges online aan van bekende merken zoals; Tag Heuer, Zeppelin, Glycine, Eone Time, Laco en Iron Annie.

U kunt ook zoeken op horlogetype, zoals; pilotenhorloges, klassieke horloges, duikhorloges, automatische horloges of Swiss made horloges.

Watchwinders bij BensonTrade

Als officieel verkooppunt van bekende watchwinder merken zoals Benson, Paul Design en Orbita hebben wij meer dan 18 jaar ervaring op gebied van watchwinders. Wij bieden u de meest actuele collecties, scherpe prijzen, zekerheid en een uitstekende service.

Een watchwinder gebruikt u voor het opwinden van een automatisch horloge. Door simulatie van polsbeweging voorziet een watchwinder het automatische horloge van energie waardoor het zal blijven functioneren. Dit is erg handig wanneer men meerdere automatische horloges heeft en regelmatig afwisselt zodat instellingen zoals tijd, datum en/of maanfase behouden blijven.

Het gebruik van een watchwinder verlengt tevens de levensduur van uw automatische horloge doordat de bewegende onderdelen in beweging blijven en de olie binnenin het uurwerk goed verdeeld wordt. Daarnaast is een watchwinder een handige accessoire om uw horloges veilig op te bergen en beschermt het de horloges tegen stof, condens en/of andere invloeden.

Als officieel dealer van meer dan 15 merken bieden wij u een ruime collectie watchwinders. Onze collectie bestaat uit merken zoals; Swiss Kubik, Elma Motion, RDI, Bernard Favre, Chronovision en Heisse & Söhne.

Veilig, snel en voordelig

Een horloge of watchwinder kopen doet u veilig en voordelig in onze online shop. U kunt afrekenen via iDeal, creditcard of PayPal. Wij rekenen geen verzendkosten binnen Nederland. Vanuit voorraad leveren wij uw bestelling snel en degelijk verpakt af. U heeft een zichttermijn van 28 dagen en fabrieksgarantie op elk product.

Wij zijn aangesloten bij het keurmerk WebwinkelKeur waar we gemiddeld een 9,0 scoren.

Laatste nieuws & blog

Eone Time horloges - prachtige designhorloges

Er zijn ontzettend veel gewone horloges, maar voor bijzondere horloges hoef je toch niet lang te zoeken. Er zijn verschillende horlogemerken die zich onderscheiden met hun design en materiaalkeuze. Eone Time uit de Verenigde Staten is zo’n bijzonder horlogemerk. In dit artikel leggen we uit waarom.

Voor zowel de kenner op het gebied van hoogwaardige horloges, als diegene die niet zoveel met luxe horloges heeft, is het bekend dat Zwitserland wereldwijd hét land van de luxe horloges genoemd mag worden. In Zwitserland zijn tal van horlogemerken te vinden die hoogwaardige en fraaie horlogedesigns weten te bieden, van de welbekende Swiss made kwaliteit. Met een horloge van Zwitserse komaf, zit je dus als liefhebber van stijlvolle luxe horloges altijd goed. Toch is het zonde wanneer je je bij de aanschaf van een nieuw horloge enkel blindstaart op horloges uit Zwitserland. Er zijn door de hele wereld namelijk toonaangevende horlogemerken te vinden, die unieke en elegante horloges bieden, van bovendien zeer goede kwaliteit.

Eone Time Bradley Element Black

Wij stellen je in dit artikel graag voor aan een echt pareltje op dit gebied. We hebben het dan over een aansprekend horlogemerk, dat afkomstig is uit de Verenigde Staten. Het merk Eone Time is namelijk op verschillende gebieden absoluut uniek ten noemen. Het begint al bij de bijzondere wijze van oprichting van dit merk. De oprichting van Eone Time is namelijk tot stand gekomen door het starten van een Kickstarter campagne in 2013. Hierbij werd een bedrag opgehaald dat wel 15x zo hoog was als het eigenlijke doel. Het tweede aspect dat het merk Eone Time uitzonderlijk maakt, is de reden waarom het horlogemerk werd opgericht. Hyungsoo Kim is de oprichter van het merk en ontwikkelde de ambitie horloges te produceren voor zowel mensen met- als zonder visuele handicap. Deze ambitie kwam voort uit de ervaringen die hij had met een vriend met een visuele beperking. Hierdoor kwam hij er namelijk achter dat de keuzevrijheid voor mensen met een visuele beperking zeer klein was als het ging om fraaie horloges. We kunnen hiermee stellen dat het merk Eone Time eigenlijk is ontstaan uit vriendschap, wat het horlogemerk nog eens een extra vleugje charme geeft.

De designs binnen de collectie van Eone Time zijn uitzonderlijk, zowel wat betreft uitstraling als functionaliteit. Het eerste ontwerp van het merk, de Eone Time Bradley, is absoluut ‘one of a kind’ te noemen. Met dit ontwerp heeft Hyungsoo Kim zijn doel weten te bereiken, om elegante horloges te produceren voor zowel mensen met- als zonder visuele handicap.. Het Eone Time Bradley horloge is namelijk zo ontworpen, dat het gemakkelijk op gevoel kan worden afgelezen, maar daarnaast ook gewoon zoals ieder ander horloge. Bovendien is het design absoluut stijlvol en elegant, waardoor ook mensen met een visuele handicap een horloge kunnen dragen met een trendy en smaakvol karakter. De Eone Time Bradley is daarnaast verkrijgbaar in verscheidene varianten, waarbij je bijvoorbeeld kunt kiezen uit modellen met een horlogeband van edelstaal, leder of canvas. Voor dit artikel hebben we twee specifieke modellen uit de collectie van Eone Time voor je geselecteerd, waarover we je graag meer willen vertellen. We beginnen graag met de Eone Time Bradley Canvas Crimson.

De Eone Time Bradley Canvas Crimson is een model voorzien van een canvas horlogeband in een aansprekende kleur rood. Dit horloge sluit met een doornsluiting. De Eone Time Bradley Canvas Crimson is verder voorzien van een horlogekast gemaakt van titanium. Dit is een materiaalsoort van zeer hoge kwaliteit, die bovendien erg licht in gewicht is. Dat zorgt ervoor dat dit horloge van Eone Time zeer comfortabel te dragen is. De horlogeplaat van het horloge is grijs van kleur, wat mooi combineert met de rode horlogeband. Het hart van het horloge wordt gevormd door een hoogwaardig Swiss made quartz uurwerk, die zorgt voor een uiterst betrouwbare en punctuele weergave van de tijd. Het horloge is tot slot tot 30 meter waterdicht. Je kiest met de Eone Time Bradley Canvas Crimson kort gezegd voor een zeer hoogwaardig horloge, dat om iedere pols een echte eyecatcher te noemen is.

Een tweede uiterst fraai Eone Time Bradley design, is de Eone Time Bradley Element Black. Dit horloge heeft met zijn horlogeband van edelstaal PVD en prachtige wijzerplaat weer een geheel andere uitstraling dan het voorgaande model. De edelstalen horlogeband is zwart van kleur en sluit met een vouwsluiting. Deze zorgt er niet alleen voor dat je goed beschermd bent tegen verlies van je horloge, maar geeft het horloge daarnaast ook een erg luxe uitstraling. De horlogekast van het horloge is gemaakt van titanium en heeft een dikte van 11mm en een doorsnede van 40mm. Ook dit model is voorzien van een hoogwaardig Swiss made uurwerk en is tot 30 meter waterdicht. Al met al weer een zeer fraai voorbeeld van een uniek exemplaar uit de collectie van Eone Time.

Van vele klanten die een Eone Time horloge bij ons hebben gekocht krijgen we erg goede feedback over de horloges van dit merk. Ze geven aan dat het originele concept qua tijdwaarneming in combinatie met het fraaie design ze erg aanspreekt.

Wanneer je graag een Eone Time horloge wilt bestellen, kun je dit gemakkelijk en veilig doen bij ons in de webshop. Wij leveren deze dan met 2 jaar garantie in een luxe officiële box. Bekijk daarom nu ons mooie aanbod Eone Time horloges in de webshop!

Lees meer >>Geplaatst op 26 maart 2024 om 11:05 uur

Heisse und Sohne Collector 70019/17 watchwinder

Fraaie luxe horloges zijn vandaag de dag, zeker voor de heren, niet enkel een accessoire om bij de tijd te blijven of om als sieraad te dragen. Voor menig man is een luxe horloge daarnaast ook een uiting van karakter, een mogelijk erfstuk of zelfs een collectors item.

Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/17

Er wordt over het algemeen dan ook veel tijd en aandacht besteed aan het uitzoeken van een nieuw horloge. Het is dan ook niet zo vreemd dat je als moderne man de beste verzorging verkiest voor jouw horloge of horloges. Nu zijn er verschillende soorten horloges op de markt. Zo is er de keuze uit quartz horloges, deze zijn werkzaam op batterij. Daarnaast zijn er mechanische horloges verkrijgbaar, deze functioneren door middel van handmatige opwinding. Last but not least kun je kiezen voor een automatisch horloge, deze kunnen functioneren door middel van beweging. Dit gaat automatisch wanneer je het horloge draagt, de natuurlijke bewegingen van de pols zorgen er dan voor dat je horloge wordt opgewonden.

Deze laatste variant, het automatisch horloge, geniet bij menig liefhebber de voorkeur. Dit komt onder meer doordat de werking van een automatisch horloge zeer fascinerend is voor diegene die een interesse heeft in horloges. Er zijn zelfs automatische horloges die zijn voorzien van een glazen bodem, waardoor je het horloge echt aan het werk kunt zien. Wanneer je een automatisch horloge niet draagt, is er wel een extra accessoire nodig om te zorgen dat het horloge niet stil komt te staan. We hebben het dan natuurlijk over de hoogwaardige watchwinder. Een watchwinder van kwaliteit biedt een manier om jouw automatische horloges van energie te voorzien en een veilige opbergplaats in één. Daarnaast biedt een watchwinder met een luxe design ook de mogelijkheid om jouw automatische horloge of horloges op professionele wijze in te kunnen (presenteren.

Goede watchwinders vinden we in verschillende landen. Zwitserland is daarvan het bekendste. Toch kun je ook in onder meer Duitsland terecht voor een watchwinder van topkwaliteit. Wanneer je daarnaast op zoek bent naar een watchwinder met een goede prijs-/kwaliteitverhouding en een luxe design, kun je bij het gerenommeerde merk Heisse & Söhne je hart ophalen als horlogeliefhebber. Wij vertellen je in dit artikel dan ook graag meer over het Duitse watchwindermerk Heisse & Söhne. Heisse & Söhne is een watchwindermerk dat sterk is op verschillende gebieden. Allereerst vinden we in de collectie van het merk de meest luxe ogende watchwinders, gemaakt van de mooiste houtsoorten. Daarnaast staat het merk erom bekend zeer hoge kwaliteit te bieden, tegen een scherpe prijs. Bovendien biedt het merk diversiteit, zo kun je bij Heisse & Söhne terecht voor een watchwinder geschikt voor het opwinden van een enkel automatisch horloge, maar ook voor designs met ruimte voor een gehele verzameling automatische horloges. De combinatie van al deze positieve eigenschappen en kenmerken van het merk Heisse & Söhne, maken dit merk interessant voor een breder publiek.

In dit artikel richten we ons graag op de fervent verzamelaar van automatische horloges, met een uitgebreide beschrijving van één van de prachtige watchwinders van Heisse & Söhne met een grotere capaciteit. De Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/17 is een zeer fraaie watchwinder geschikt voor maar liefst 8 automatische horloges. Deze watchwinder heeft een chique en moderne uitstraling. De watchwinder is gemaakt van een combinatie van hout, glas en metaal en is aan de buitenkant glanzend afgewerkt. Zowel het exterieur als het interieur van deze watchwinder zijn zwart van kleur en daarmee passend bij vrijwel ieder interieur. De Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/17 is voorzien van Japanse motoren van zeer goede kwaliteit. Deze motoren functioneren op energiezuinige en geluidsarme wijze. Daarnaast zijn ze zeer betrouwbaar en sterk genoeg om ieder merk en type automatisch horloge van de benodigde energie te kunnen voorzien. Verder biedt de watchwinder een fraaie ingebouwde LED verlichting. Dit is niet alleen ideaal zodat je je horloges de gehele dag goed in het zicht kunt houden, daarnaast biedt het namelijk ook de mogelijkheid om jouw automatische horloges op een fraaie wijze te presenteren. De Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/17 biedt een handige en moderne LCD bediening. Hiermee kun je onder meer de draairichting en het aantal rotaties per dag instellen. Het is uiteraard mogelijk dit te doen voor ieder horloge afzonderlijk, zodat je ieder horloge exact de juiste wijze van opwinding kunt bieden. Naast de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie, beschik je met deze watchwinder van Heisse & Söhne over een handige sleep mode. Hiermee kun je je horloges wat rust bieden door ze net onder het optimale niveau van opwinding te houden. Al met al kies je met de Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/17 voor een luxe en professionele watchwinder, waarmee je je nooit meer zorgen hoeft te maken over stilstand van jouw automatische horloges.

De Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/17 is net als verschillende andere fraaie modellen van het merk bij ons in de webshop verkrijgbaar. Wij leveren deze luxe watchwinders met een garantie van 2 jaar en natuurlijk een duidelijke handleiding.

BensonTrade is officieel dealer van Heisse & Söhne watchwinders. Dit betekent dat wij direct geleverd krijgen van Heisse & Söhne en jou de beste service bieden. Wij verzenden wereldwijd, uiteraard aangetekend en verzekerd.

Lees meer >>Geplaatst op 21 maart 2024 om 12:27 uur