Leidekkersbedrijf van Eijk



Uw ambachtelijke leidekkersbedrijf in Den Haag die ook gespecialiseerd is in pannendaken, koper-, lood- en zinkwerk voor bedrijf en particulier.
Met ruim 30 jaar ervaring is de doelstelling van het bedrijf is het ambachtelijk maken van leidekkerswerk en al het bijkomende koper-, lood- en zinkwerk in alle voorkomende werkzaamheden.
Wij zijn gespecialiseerd in het verrichten van restauratiewerk, met name op kerken en monumentale panden.
Maar natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor particuliere en bedrijfspanden en voor het aanbrengen van valbeveiliging zoals klim en ladderhaken.

Lood, zink en koper behoren tot de oermaterialen van het loodgieterswerk. Als ervaren loodgieters hebben wij een jaren lange ervaring  met deze oermaterialen. Als koper, lood en zink vakkundig zijn aangebracht, zijn het duurzame producten en gaan ze jaren mee zonder onderhoud.


Kenmerkend voor deze materialen is, dat het door de jaren heen zich heeft bewezen als een duurzaam materiaal. Met zeer veel trots maken we bij u dan ook ambachtelijk  koper-, lood-, zink- en leiwerk.

Tot onze dagelijkse werkzaamheden behoren roevendaken, goten, dakkapellen, pannen, leien en hemelwaterafvoeren.


Vertrouwen in de kennis en vakmanschap van ons bedrijf is dan ook belangrijker dan prijsoverwegingen. Eén van de belangrijkste speerpunten in ons bedrijf is het leveren van snelle service en uitstekende kwaliteit, met de daarbij behorende garanties, en dat tegen betaalbare prijzen. Het bedrijf is VCA gecertificeerd en lid van Het Hellende Dak. Voor meer informatie, vrijblijvend advies of een gespecificeerde offerte kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst.



Wij kunnen u ook een onderhoudscontract aanbieden voor het jaarlijks inspecteren en schoonmaken van uw goten en daken. Juist in de herfst komt dat regelmatig voor dat uw goot verstopt raakt door bladeren en ander afval.